Hit među estetskim zahvatima: Đina Džinović otkrila kako se rešila izraženih udubljenja na bokovima

Hit među estetskim zahvatima: Đina Džinović otkrila kako se rešila izraženih udubljenja na bokovima

Autor: | 01/09/2022

0

Đina Džinović pre operacije imala je ovaj problem

Đina Džinović ne prestaje da podiže prašinu na društvenim mrežama. Koliko se ono što radi dopada njenim roditeljima, naročito ocu, o tome ćemo drugom prilikom. Ovog puta držaćemo se Q&A interakcije sa pratiocima na Instagramu, u kojoj se dotakla i estetskih zahvata.

Pročitajte: Zar drugu devojku da preotmeš? Đina je zbog Vojaža ostavila fudbalera, a evo svih detalja romanse

Instagram

 

Ćerka Harisa i Meline Džinović nedavno je napunila 18 godina, ali mnogi smatraju da su neke stvari vezane za njeno ime prerane i preterane, iako više nije maloletna. Pričalo se da je ubrizgala hijaluron u usne kako bi izgledale lepše i punije, a hijaluronski fileri pomogli su još jednom delu njenog tela, kukovima.

Pročitajte: Samo za odvažne - Đina Džinović ima najupečatljiviji kupaći kostim ovog leta (foto)

Instagram

 

Naime, Đina je priznala da je radila „hip dips“ tretman. Iako je liniju dovela u red zahvaljujući strogim dijetama i redovnim treninzima, nije uspela da sredi udubljenja na kukovima, pa se podvrgla intervenciji na jednoj beogradskoj klinici i rešila problem.

Pročitajte: Nije dugo patila - Đina Džinović ponovo zaljubljena, novi dečko je tu (foto)

Instagram

 

„Hip dips“ su nova Instagram opsesija. Na američkim klinikama cena zahvata kreće se od osam hiljada do jedanaest hiljada dolara, a među slavnim damama koje su u kukove „ugradile“ hijaluronske filere svakako je najpoznatija Kim Kardašijan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još