Ne, nije perika! Ceca Ražnatović postala plavuša, transformacija kakva se ne pamti (foto)

Ne, nije perika! Ceca Ražnatović postala plavuša, transformacija kakva se ne pamti (foto)

Autor: | 24/06/2022

2

Cecina kosa više ne izgleda isto, pevačica zvanično postala plavuša

Ceca Ražnatović nastavlja da nas iznenađuje neobičnim transformacijama. Nedavno je shvatila da su naočare (za vid, ne za sunce) vrlo interesantan asesoar i da joj odlično stoje, a izgleda da je upravo otišla još dalje. Ako nas njene objave na Instagramu i naše oči ne varaju, odlučila je da promeni boju kose.

Pročitajte: Ceca danas puni 49, a evo kako je slavila punoletstvo - Vodeće zvezde folk scene i torta na sedam spratova (foto)

Instagram

 

Folk zvezda je objavila fotografiju iz frizerskog salona i pored napisala „Odoh u plavuše!“, mada je stavila smajlija koji namiguje. Doduše, viđali smo je u raznim varijantama tokom duge karijere: i sa crvenom kosom, i sa crnom, i smeđom. Sećamo se i jednog plavog „izleta“, ali je eksperiment kratko trajao. Da li je Ceca sada rešila da drastično promeni imidž ili se samo šali sa pratiocima? Uskoro ćemo saznati...

Komentari (2)

Loading
Micko 20:52 25.06.2022
Odgovori

Nezna vise od slave i bogatstv sta ce od besa ili ti dosadepa eksperimentise sve pa ce se na kraju samim tim i unistiti u vizuelnom smisli ili ti.licu( izgledu)

Hm 13:19 26.06.2022
Odgovori

I ponovo neces moci da budes bolja od Karleuse 😂😂😂😂😂😂 Obe ste cirkus, ali te Karleusa zaprasila odavno. Cak si i cerku unistila plasticnim operacijama, da dete uopste ne lici na sebe, nema ni crtu svog oca, sve je izbrisano zbog jurnjave za tronom. I to dzaba. Karleusa svoju decu ne gura u javnost koliko si ti. Kompleksi coveka urnisu.

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti