Sve mame će ga poželeti: Beauty trik Jelene Janković koji briše trag neprospavanih noći

Sve mame će ga poželeti: Beauty trik Jelene Janković koji briše trag neprospavanih noći

Autor: | 18/03/2022

0

Lepota Jelene Janković krije se u ovom beauty triku

Otkako je reket zamenila pelenama, Jelena Janković postala je neuhvatljiva. Porodila se pre skoro godinu dana, a još niko ne zna kako se zove njena ćerka. Osim, naravno, ljudi najbližih slavnoj teniserki i njenom izabraniku, doktoru Branku Baraću. Iako je postala majka i beba joj je bez sumnje prioritet, jedna od naših najuspešnijih sportistkinja nije prestala da brine o svom zdravlju i izgledu.

Pročitajte: Tajni beauty sastojak: Za lepotu Jelena Janković putuje čak do Persijskog zaliva

Mirko Tabašević

 

U održavanju lepote pomaže joj i doktorka Radmila Lukijan iz Dubaija. Kad god se DžejDžej nađe u arapskoj metropoli, svrati do njene klinike.

‒ Kada neko sarađuje sa vama duže od pet godina, postaje vam više od pacijenta, čak više od prijatelja. Tako je i Jelena Janković postala dragi član naše porodice. Kad god je ovde, svrati na skin-busting tretman kako bi kožu oslobodila stresa i pritisaka koje joj priređuju naporni treninzi i česta putovanja. Uvek sam srećna kada je vidim.

Pročitajte: O njihoj ljubavi brujao je ceo svet - Jelena Janković nikada nije potvrdila vezu sa kolegom, iako je hemija bila očigledna (foto)

Za lepotu se, dakle, ide i do Persijskog zaliva... Reč je, inače, o inovativnoj, jednostavnoj i efikasnoj metodi koja poboljšava stanje kože, odmara je, podmlađuje i vraća joj sjaj.

U jednoj od novijih objava na „Instagramu“, sa fotografijom na kojoj je teniserka kakvu još nikad nismo videli, doktorka je zahvalila Jeleni što nije samo njihov klijent, već i istinski prijatelj. Na kraju je dodala da jedva čeka da je ponovo ugosti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još