Kao princeza: Haljinu Biljane Obradović svaka plavuša želi da ponese (foto)

Kao princeza: Haljinu Biljane Obradović svaka plavuša želi da ponese (foto)

Autor: | 19/08/2021

0

Haljina Biljane Obradović oduševila 

Ko god je bio u prilici da sarađuje sa Biljanom Obradović bez ustručavanja će reći da je veliki profesionalac, tačna i odgovorna u svemu čega se prihvati da radi. A imajući u vidu da je „radoholik“, jasno je da Biljani nije problem da ide sa jednog zadatka na drugi, ali i da uvek da svoj maksimum.

Tek što se vratila iz Rusije, gde je kao PR Fudbalskog kluba „Partizan“ pratila crno-bele fudbalere, poznata voditeljka zaputila se u Vrnjačku Banju.

Pročitajte: Biljana Obradović - Svakog momka sa kojim sam bila u dužoj vezi nisam upoznala našminkana

Nenad Matović

 

‒ Čast mi je što sam uz kolegu Voju Nedeljkovića bila domaćin jubilarnog 45. „Festivala filmskog scenarija“ i na crvenom tepihu ugostila više od petsto istaknutih filmskih stvaralaca: glumaca, reditelja, scenarista, dramaturga i studenata glume ‒ kaže Biljana, koja je plenila elegancijom i sofisticiranim izgledom.

Budući da je tokom dugogodišnje novinarske karijere bila čest gost na vodećim svetskim festivalima, koje i danas posećuje kao autorka emisije „Biljana za vas“, treba joj verovati na reč kad kaže da je tokom festivala Banja odisala neverovatnom stvaralačkom energijom, uz holivudski glamur kakav se viđa u Kanu, Berlinu i Veneciji.

Pročitajte: Biljana Obradović napravila promenu koja najavljuje jedno - Vreme je za novo životno poglavlje

Nenad Matović

 

U nekoliko rečenica prenela je impresije sa lica mesta.

‒ Pored doajena našeg glumišta i mladih autora, publika je na Centralnom trgu ovacijama pozdravila i ekipu filma „Nečista krv – greh predaka“ Milutina Petrovića, ali i dugo najavljivani „Južni vetar 2: Ubrzanje“, rediteljsko producentskog tandema Miloša Avramovića i Miloša Bikovića. Reći ću samo da su karte „planule“ u rekordnom roku. S nestrpljenjem ih čekamo i na beogradskoj premijeri.

Nenad Matović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti