Revolucionarne beauty formule: CLARINS predstavlja dva moćna antiejdžing seruma u jednoj bočici i četiri inovativne kreme

Revolucionarne beauty formule: CLARINS predstavlja dva moćna antiejdžing seruma u jednoj bočici i četiri inovativne kreme

Autor: | 03/12/2021

0

CLARINS predstavlja dva moćna antiejdžing seruma u jednoj bočici i četiri inovativne kreme koje koži vraćaju svežinu i sjaj

„DOUBLE SERUM“

Revolucionarna formula “Double Seruma” sadrži 21 biljni ekstrakt, od kojih izdvajamo kurkumu koja snažno i efikasno deluje na sve znake starenja. Jedinstvena dvofazna formula inspirisana je osnovnim sastojcima kože – vodom i uljem. Ikonična bočica sa dve komore ima „Hydric + Lipidic System“ i u savršenom odnosu isporučuje sastojke rastvorljive i u vodi i u ulju.

Žene širom sveta slažu se da je „Double Serum“ najmoćniji „Clarinsov“ koncentrat protiv starenja. Njegova univerzalna formula idealna je za dame svih starosnih dobi, etničkih grupa i tipova kože, čak i najosetljivije.

Posle sedam dana, koža je vidljivo glatka (88%), blistavija (83%) i čvršća (74%). Žene ga toliko vole da se u svetu na svakih pet sekundi proda po jedan.

„Double Serum“ sadrži formulu bogatu biljnim ekstraktima koja poboljšava delovanje „Clarins“ krema za negu. Ujutru i uveče preporučuju se „Multi-Active“, „Extra-Firming“, „Super Restorative“ ili „Nutri-Lumière“ kreme za postizanje maksimalnih rezultata. Zadovoljavaju potrebe svake kože.

Promo

 

 

„MULTI ACTIVE“

Krema je bogata ekstraktom čička sa revitalizujućim dejstvom, a ekstrakt „myrothamnusa“ tonira kožu, jača je i oslobađa od stresa.

„Clarins Anti-Pollution Complex“ štiti od unutrašnjih i spoljašnjih zagađenja i deluje protiv urbanog zagađenja i slobodnih radikala.

Benefiti: vidljivo minimizira fine linije, daje koži blistav i svež izgled, hidrira je i čini glatkom i zategnutom.

„Clarins Plus“: nega lica protiv stresa, kreirana za žene u tridesetim.

Promo

 

„EXTRA FIRMING“

„Anti-aging“ dnevna krema vidljivo učvršćuje kožu i deluje protiv bora. Bogata ekstraktima kengurovog cveta i organskim mitrakarpusom koji deluju protiv starenja, ova napredna formula kožu čini glatkom, blistavom i obnavlja je iz dana u dan. Dubinski hidrira i daje trenutni lifting efekat, a ten je podmlađen.

„Clarinsov Anti-Pollution Complex“ na biljnoj bazi štiti kožu od svakodnevnog urbanog zagađenja.

Benefiti: učvršćuje kožu i daje lifting-efekat, smanjuje vidljivost bora, daje koži blistav, ujednačen izgled, hidrira je i hrani.

„Clarins Plus“: formulacija namenjena ženama od četrdeset i više godina.

„SUPER RESTORATIVE“

Ispunjava, prosvetljuje i vraća jedrinu zreloj koži. Krema protiv starenja sa organskim ekstraktom harungane vraća volumen, elastičnost, zdrav sjaj i vitalnost koži podložnoj hormonskim promenama koje nastaju usled prirodnog procesa starenja. Vidljivo umanjuje pojavu pigmentacionih fleka, dubokih bora, opuštenosti i umornog izgleda.

„Clarins Anti-Pollution Complex“ deluje protiv negativnih uticaja zagađenja i slobodnih radikala.

Benefiti: hrani i hidrira kožu, čini je glatkom, pruža vidljivi efekat liftinga, smanjuje pigmentacione fleke i bore.

„Clarins Plus“: inovativna nega koja koži vraća volumen i čini je jedrom specijalno je formulisana za žene sa pedeset i više godina.

Promo

 

„NUTRI-LUMIÈRE“

Bogata „anti-aging“ dnevna krema vraća energiju veoma zreloj, krhkoj i ekstremno suvoj koži, i dubinski je hrani. Ugodna, nemasna tekstura, obogaćena uljima kožu čini glatkom i blistavom.

Biljka koja obogaćuje ovu kremu je divlji kesten, poznat po dugovečnosti, snazi, otpornosti i regeneraciji. Dva moćna sastojka biljke – organski ekstrakt cveta i aktivni molekul escin – deluju revitalizujuće na kožu, hrane je i čine blistavom.

„Clarins anti-pollution complex“ štiti kožu od zagađenja.

Benefiti: ima vidljivi efekat liftinga i daje gladak izgled opuštenoj koži, hidrira je, čini vitalnom i mekom na dodir, minimizira bore i pigmentacione fleke.

„Clarins Plus“: revitalizuje, intenzivno hrani kožu i vraća joj blistavost.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti