Od one žene ostalo je samo ime: Aneta Ivanović smršala 30 kilograma, izgleda neprepoznatljivo

Od one žene ostalo je samo ime: Aneta Ivanović smršala 30 kilograma, izgleda neprepoznatljivo

Autor: | 04/10/2021

1

Da za promene nikad nije kasno potvrđuje i Aneta Ivanović, koja je u 50. godini povukla drastičan potez, na koji se samo hrabri odvaže.

- Celog života imam problem sa viškom kilograma. Sve sam probala i ništa nije dalo trajne rezultate. To više nije bila stvar estetike, ja sam se zapravo borila za svoj život - poručila je u video prilogu nekadašnja voditeljka emisije “150 minuta”.

Boško Karanović

 

Aneta je, kako kaže, spas pronašla u operaciji želuca.

- Za deset meseci izgubila sam trideset kilograma. Sada sam zdrava i osećam se sjajno - tvrdi, a fotografije dokazuju da nikada bolje nije izgledala.

Pročitajte: Aneta Ivanović - Porodica me je potpuno promenila

 

 

Aneta Ivanović, inače, u dugogodišnjem je braku sa vlasnikom firme za ketering Ivanom Ivanovićem. Sina Božidara rodila je u kasnim tridesetim i u tom periodu umesto karijeri posvetila se odgajanju deteta. Poslednje dve godine na funkciji je urednice vikend izdanja emisije “Šarenica” na "Radio-televiziji Srbije".

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Ana 08:14 06.10.2021
Odgovori

Neverovatno,potpuno druga osoba. Muz sada ima novu mladu,zgodnu zenu. I to plavusu. :) Ali,bila je slatka,negovana i plenila unutrasnjom lepotom i pre operacije.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još