Uragan na Zanzibaru: Ivana Hurricane zapalila Instagram vrelim slikama u bikiniju

Uragan na Zanzibaru: Ivana Hurricane zapalila Instagram vrelim slikama u bikiniju

Autor: | 10/06/2021

0

Zgodna Ivana Nikolić - zasluženi odmor posle Evrosonga

Iako se na nedavno održanoj „Evroviziji“ nisu visoko plasirale, atraktivne devojke iz grupe Hurricane nemaju razlog da budu nezadovoljne. Tradicionalno nepredvidljiva evrovizijska publika nije štedela komplimente na račun „glasa i stasa“ naših predstavnica, koje su dobile zapaženu medijsku pažnju.

Nakon što su se, do iduće godine, spustile zavese na scenu jednog od najdugovečnijih muzičkih festivala, pesma „Loco, loco“ nastavila je da se „vrti“ na radio-stanicama, dok su devojke, čim su završile obaveze koje su ih čekale u Beogradu, prepakovale kofere i zaputile se na zasluženi odmor.

Pročitajte: Uragan Srbija pogodio Evropu - Sanja, Ksenija i Ivana briljirale u Roterdamu

Imajući u vidu da su prethodnih nekoliko meseci bile nerazdvojne, moglo se očekivati da Ksenija, Ivana i Sanja krenu svaka na svoju stranu. Međutim, njih tri su odlučile da i letovanje provedu zajedno pa su se zaputile u egzotični Zanzibar. 

Za razliku od Sanje i Ksenije, koje su na svojim profilima na „Instagramu“ objavile tek po jednu fotografiju, Ivana svakodnevno sa pratiocima deli fotografije sa nestvarno lepih plaža. 

U prvom planu je, naravno, plavokosa lepotica koja je preko noći, kako mladi imaju običaj da kažu, zapalila Instagram. Svaka fotografija dobila je na desetine hiljada lajkova, a komentar koji se najčešće može pročitati je „boom“. Ta reč, inače, prati i naziv njenog profila.

Ne bi nas čudilo da je u moru komplimenata upućenih lepoj „uraganki“ i neki koji je ostavio predstavnik San Marina, poznati reper Flo Rid, koga je opčinila već pri prvom susretu u Roterdamu. 

Zgodna Ivana Nikolić - Boom na Zanzibaru

Njeno savršeno izvajano telo, koje je došlo do punog izražaja u minijaturnim kupaćim kostimima, iznova je pokrenulo pitanje – koje estetske intervencije su radile devojke iz grupe „Hurricane“.

‒ Ja sam Ovan u horoskopu i volim da sve bude savršeno, tako da sam popravila nos i usta ‒ izjavila je jednom prilikom Ivana, dodajući da je zadovoljna kako izgleda, iako je svesna da nije savršena. 

Sa tom konstatacijom ne bi se složila armija njenih fanova, koja iz dana u dan raste, a koja je složna u oceni da je Ivana Nikolić trenutno najlepša devojka na našoj muzičkoj sceni, pa i šire. 

Pročitajte: Lepa Uraganka ponovo zaljubljena - On je novi dečko Ivane Nikolić?

 
 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti