Važe za najlepše srpske voditeljke, a sada su dokazale i zašto: Branka, Maja i Marija u potpuno prirodnom izdanju, bez trunke šminke

Važe za najlepše srpske voditeljke, a sada su dokazale i zašto: Branka, Maja i Marija u potpuno prirodnom izdanju, bez trunke šminke

Autor: | 25/05/2021

0

Poznate dame bez šminke u eri „Instagrama“ prava su retkost...

Za razliku od većine žena, poznatih pogotovo, Branka Nevistić, Maja Nikolić i Marija Kilibarda imaju dovoljno samopouzdanja da nam se sa svojih profila osmehnu samo sa sjajem na usnama, a ono čuveno #nofilter u njihovom slučaju zaista je „bez filtera“. Osim činjenice da je reč o tri zaista lepe žene, da bi priča bila kompletna, treba imati u vidu da nisu u dvadesetim godinama, već da Branka ima 52, Marija 40, a Maja je nedavno proslavila 47. rođendan.

Pročitajte: Sve je jasno - Marija Kilibarda uživa u ljubavi sa Branislavom Vučelićem, a šta na to kaže njegova porodica? (foto)

Svi bismo voleli da nam daju recept za takav izgled, ali njega nema. U stvari, on se nalazi u ovim Majinim rečima:

‒ Često se može čuti da prava lepota dolazi iznutra, u šta ja istinski verujem. To nikako ne znači da žena ne bi trebalo da se neguje i brine o sebi, ali unutrašnje zadovoljstvo osnova je za sve ostalo. Žena koja je ostvarena na profesionalnom i privatnom planu, koja uvek ima osmeh i zna kako da istakne ono što je na njenom licu najlepše, nikada ne može da izgleda loše.

Poznate dame bez šminke - Prirodne, lepe i nasmejane

Pre nekoliko dana, očigledno pod utiskom „diktata filtera“, Marija Kilibarda je devojkama koje je prate poručila:

‒ Sve volimo da izgledamo lepo, ali vas molim da ignorišemo teror savršenog „Instagram“ izgleda, jer to nema baš mnogo dodirnih tačaka sa realnošću.

Pročitajte: Zbog lepote žene bi sve učinile, ali Maja Nikolić čitavu deceniju verna je samo njoj

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još