Mejkap čarobnica Nena Ilić korak po korak: Našminkajte se kao Nina Janković

Mejkap čarobnica Nena Ilić korak po korak: Našminkajte se kao Nina Janković

Autor: | 16/04/2021

0

Lako je prepoznati lice sa potpisom Nene Ilić – posle njene seanse svaka dama izgleda kao holivudska diva.

Kada treba da se pojavi na nekom važnom događaju ili slikanju za novine, Nina Janković ne razmišlja mnogo kome će prepustiti svoje lice. Na prste jedne ruke mogu da se nabroje situacije za koje je mejkap čarobnica Nena Ilić nije našminkala.

Pročitajte: Ekskluzivno za HELLO! Nina Janković otkriva po kome će ćerkica dobiti ime Ivanka

BAZA

Zahvaljujući blago svetlucavoj “Kryolan” bazi lice ne sija, ali odiše vedrinom. Potom sam nanela puder “Estée Lauder Double Wear”, koji mi je posebno drag jer ga vezujem za šminkerske početke. Koliko god volela da probam nešto novo, toliko mi je, s druge strane, drago što sam nekim proizvodima godinama verna, a među njima su i “MAC” puderi.

Lice sam blago osenčila bronzerom “Benefit Hoola”. Nina na jagodicama ima “Nars” rumenilo, hajlajter nosi potpis “MAC Soft & Gentle”.

OČI

Uokvirila sam ih crnom olovkom, a za senčenje kapaka koristila sam paletu “Urban Decay Born To Run”. Na braon mat tonove dodala sam dosta pigmenta – svetlozlatnih i tamnozlatnih, bakarnih... U samom uglu oka je “Color Up” senka, pigmenti su “MAC” i “Bobbi Brown”. Volim da ih nanosim prstima jer se sa četkice rasprše. Trepavice su “Lines Lashes”, model “Elle”. Vamp izgled naglašava izraženiji ajlajner.

Obrve sam blago korigovala kremom “Anastasia Beverly Hills” u nijansi “Soft Brown” i na kraju ih iščetkala providnom maskarom.

USNE

Iscrtane su olovkom “Collistar 1” koja se savršeno uklapa uz različite karmine, a u ovom slučaju reč je o kombinaciji nekoliko nijansi. Ne sećam se kada sam nekome nanela samo jedan ruž. Svi su mi isečeni u paleti, pa ih kombinujem po sistemu malo jednog, malo drugog.

 

Komentari (0)

Loading
Brankica Treskavica hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još