Kako da uklonite višak rumenila?

Kako da uklonite višak rumenila?

Autor: | 20/02/2016

0

Svi smo barem jednom slučajno preterali s rumenilom i izgledali kao klovan. Jednom kada se nanese jako je teško smanjiti njegov intenzitet bez skidanja pudera koji smo ispod naneli. Pročitajte trikove koji će vam pomoći da izbegnete i popravite ovu make up grešku.

Rumenilo služi da da zdravi sjaj licu i kada se nanosi ono ne sme da ima oštre crte i da bude  previše intezivno. Rumenilo treba da nanosimo malo po malo i uzduž jagodice, a ne samo da ga koncentrišemo kružno na sam vrh jagodice. Utapanje je važan aspekt dobrog nanošenja rumenila: bez nevidljivih prelaza nikada nećete postići  prirodan i diskretan izgled.

Ako ste već naneli previše rumenila, njegov intenzitet možete da smanjite s čistim sunđerom  za nanošenje tečnog pudera.

Takođe možete da smanjite njegov intenzitet tako što ćete uzeti čistu jako mekanu četkicu kojom ćete prolaziti po rumenilu na licu i tako mu smanjiti intenzitet. Ako ova dva trika ne pomognu uvek možete posegnuti za providinim puderom u prahu koji ćete da nanesete na područje rumenila pa će ga on ublažiti. Ako koristite kremasto rumenilo, smanjićete mu intenzitet kada preko njega nanesete malo tečnog pudera.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/thinkstock hellomagazin

Najnovije vesti