Monika Beluči neprepoznatljiva: Fanovi u šoku (foto)

Monika Beluči neprepoznatljiva: Fanovi u šoku (foto)

Autor: | 15/04/2021

1

Transofrmacija Monike Beluči zaprepastila je svet. Glumica se pojavila na setu novog filma "La Befana comes at night" u potpuno neočekivanom izdanju i sve ostavila u čudu. 

Pročitajte: Nega Monike Beluči - Tajna je tako jednostavna

Profimedia

Snimanje filma odvija se u Rimu, radnja je smeštena u 18. vek, a Moniki Beluči poverena je uloga - veštice. Ipak, čak i u kostimu rezervisanom za zloće i sa sedom kosom svi se slažu da glumica izgleda prelepo. Zanimljiv je podatak da se za potrebe snimanja sama šminkala. 

Obožavaoci jedne od najlepših žena svih vremena kažu da su pozitivno iznenađeni promenom izgleda, a ovo je prvi put da je odstupila od uloga u zavodnica.

"Biće prelepa i kao seda žena u budućnosti", "Savršena", "Neverovatno da žena nikada ne izgleda ružno, čak ni kad glumi vešticu", "Svaka čast Monika, oduvek predivni", "Ne stoji joj seda kosa, užas", nizali su se uglavnom pozitivni komentari fanova.

Transformacija Monike Beluči - Svi su jednoglasni da je njena prirodna lepota nenadmašiva

Podsetimo, Monika je prvi put stala pred oltar s modnim fotografom Klaudijom Karlosom Basom, sa kojim je bila u braku od 1990. do 1994. godine. Drugi put to je učinila sa Vensanom Kaselom.

Iz četrnaest godina duge zajednice sa glumcem ima dve ćerke, Devu i Leoni. Iako je na pola šeste decenije, nema ko se ne slaže sa tim da je njena lepota neprolazna.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još