Našminkajte se kao Nataša Bekvalac

Našminkajte se kao Nataša Bekvalac

Autor: | 08/04/2021

2

Lepota Nataše Bekvalac - pratite savete pevačicine šminkerke kako biste postigli istovetan look

- Imam mane, kao svaka normalna osoba, ali trudim se da ih prikrijem. Ono što je dobro uvek stavljam u prvi plan - otkrila je jednom prilikom Nataša Bekvalac, koja se drži određenih mejkap-pravila. Neka od njih su, otkriva poznata šminkeraka Branislava Kostić, vrlo jednostavna. Evo kako da se, korak po korak, našminkate kao pop zvezda.

Pročitajte: Nataša Bekvalac otkrila kog bivšeg supruga je najviše volela (foto)

Dušan Petrović

 

BAZA I KOŽA Za prirodan sjaj koristila sam tri proizvoda: toniranu kremu za lice “Bobbi Brown Extra Illuminating Moisture Balm” u nijansi “Bare Glow”, tečnu podlogu „NARS Natural Radiant Longwear Foundation“ i hajlajter brenda „Ofra“ u nijansi „Rodeo Drive“. Lice je osenčeno najtamnijom nijansom iz palete „Hourglass Illume Sheer Color Trio“.

OČI Kremastu senku “MAC Paint Pot” u nijansi “Groundwork” nanela sam ovlaš oko celog oka i preko nje stavila mešavinu boja “MAC Sandstone” i “MAC Mystery”. Reč je o takozvanim „taupe“ tonovima, odnosno nijansama na prelazu između sive i braon. “Taupe” je dovoljno topla da ne bude ledena plavosiva, a opet dovoljno hladna da nimalo ne vuče na naradžasto. Na trepavice je stavljena maskara “Urban Decay Perversion”, cik-cak pokretima. Trepavice sam namerno ostavila blago neuredne, a za ovaj “look” nisu korišćene veštačke.

 

OBRVE I prilikom korekcije obrva korišćen je hladniji, pepeljasti ton “Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Ash Brown”. Napravila sam ih ravnijim nego što su inače, tako što sam dodala malo boje sa donje strane. To je urađeno za potrebe fotografisanja, ali se ovolika razlika u odnosu na boju kose ne preporučuje za svakodnevni izgled.

USNE Prvo sam ih dobro pripremila balsamom “Lanolips Multipurpose Superbalm” i potom blago natapkala puderom koji je ostao na sunđeru. Ako neko baš želi da stavi karmin, preporučujem “Chanel Rouge Coco” u nijansi “400 Louise”.

Pročitajte: Lepota Nataše Bekvalac na ovoj fotografiji dolazi do izražaja (foto)

Komentari (2)

Loading
Ss33 22:25 08.04.2021
Odgovori

Da da vazi..pa bi bas znala ti da sve to tako nabrojis sta si stavila..umirem od smeha..nego si placena da ih reklamiras..tako kazite..nije niko budala..pih

VIDEX 07:18 09.04.2021
Odgovori

mozete se nasminkati kao ona ali nemojte menjati muskarce kao ona...

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti