Bliži se Dan zaljubljenih, ovo su idealni pokloni za svaki horoskopski znak

Bliži se Dan zaljubljenih, ovo su idealni pokloni za svaki horoskopski znak

Autor: | 10/02/2021

0

Želite da Dan zaljubljenih bude savršen i da nekim lepim i prigodnim poklonom obradujete voljenu osobu. Ukoliko niste sigurni prilikom odabira poklona, možda je najbolje da konsultujete horoskop.

Ovan za Dan zaljubljenih

Ovan je znak koji voli, u stvari obožava iznenađenja. Njemu je za Dan zaljubljenih potrebna zabava i nešto novo. Izvedite partnera u novootvoren restoran, započnite novi zabavan hobi zajedno ili joj/mu napišite ljubavnu pesmu – sve to predstavlja iznenađenje oduševićete ga/je!

Bik za Dan zaljubljenih

Bik voli da mu se udovoljava, dakle sa tako nečim ne možete pogrešiti. Odvedite je/ga u prijatan i lep SPA centar, poklonite mu/joj veliko pakovanje lepi čokoladica ili se ponudite da ih dugo i temeljno izmasirate.

Blizanci za Dan zaljubljenih

Blizanci su poznati kao veliki brbljivci, što mu više pričate više ćete ga oduševiti. Počnite sa romantičnim sms-om, zatim mu/joj ostavite ljubavno pismo na mestu za koje znate da će sigurno videti i dan možete završiti ljubavnim stihovima. Time ćete ga učiniti srećnim.

Rak za Dan zaljubljenih

Rakovi su možda i previše romantični. Sve što je u duhu Dana zaljubljenih biće savršen poklon. Poklonite: čokoladni bombonjeru, buket cveća, ručno napravljenu čestitku, prošetajte parkom držeći se za ruke.

Pročitajte: Nekoliko predloga - Romantični filmovi za Dan zaljubljenih

Photo by RODNAE Productions from Pexels

 

 

Lav za Dan zaljubljenih

Lav je najglamurozniji znak horoskopa. Obožava da se sve vrti oko njega, zbog čega je potrebno da svu pažnju za ovaj dan posvetite Lavu/Lavici. Fensi restora, najbolji klub u gradu, neko mesto koje svi obožavaju a gde će Lav doći do izražaja. Neka bude holivudski, piše "Lepota i zdravlje".

Devica za Dan zaljubljenih

Devica je kao i uvek, pa i na ovaj dan veoma ozbiljna. Međutim, ona je pored svoje ozbiljnosti i jako romantična. Izjave vaše velike ljubavi, iznenađenja koja će ih oboriti snogu, romantični pokloni, sve je to ono što će Devicu učiniti srećnom.

Vaga za Dan zaljubljenih

Vage su toliko romantične i nije lako fascinirati – ali Dan zaljubljenih je njihov dan da zasijaju. Vaše je da se pobrinete da uživaju u potpunosti. Poklonite im nakit, cveće, lepe reči i one će biti neizmerno zahvalne.

Škorpija za Dan zaljubljenih

Mističnim bićima poklonite misteriozan poklon za Dan zaljubljenih. Dobru staru potragu za izgubljenim blagom u kojoj će morati da se izbore za svoj poklon za Dan ljubavi. Ovo će ih ispuniti dobrom energijom bez obzira na to šta ste im poklonili.

Strelac za Dan zaljubljenih

Strelac obožava zabavu, zato se potrudite da isplanirate nešto što podrazumeva aktivnost, zabavu i smeh. Duhovita čestitka, zabavna društvena igra ili veče komičara – sve što će ih oraspoložiti.

Pročitajte: Ljubavni kolači, reči i poneka slika - Ovako su oni rekli - Volim te! 

Photo by Jill Wellington from Pexels

 

Jarac za Dan zaljubljenih

Povedite svog Jarca na mesto gde ste se prvi put sreli, gde ste prvi put izašli, pustite muziku koju ste tada slušali i uživajte u nostalgičnim trenucima. To je ono što svaki jarac voli.

Vodolija za Dan zaljubljenih

Vodolija je horoskopski znak koji voli da se igra umom. Zaposlite joj sive ćelije komplikovanim društvenim igrama, poklonite joj dobro knjigu i biće vaša za ceo život. Iako izbegava romantiku Vodolija to u duši jeste. Večiti romantik.

Ribe za Dan zaljubljenih

Riba je najromantičniji horoskopski znak i zbog toga joj je neophodan i najromantičniji Dan zaljubljenih. Ljubavne poruke, mnogo cveća, čokolade u obliku srca i mnoga druga slatka iznenađenja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti