Kako da na snegu izgledate očaravajuće? Bogdana Ražnatović zna! (foto)

Kako da na snegu izgledate očaravajuće? Bogdana Ražnatović zna! (foto)

Autor: | 18/01/2021

0

Veljko Ražnatović sa sinom i suprugom otputovao je na Kopaonik, gde već danima porodično uživaju u zimskoj idili. Osim što oboje uživaju u prvom zimovanju svog sina, Veljko koristi svaku priliku da javnosti pokaže koliko je Bogdana očaravajuća.

I zaista, Bogdana Ražnatović je prava snežna kraljica. Očaravajuće izgleda i iz dana u dan iznenađuje svojim perfektnim zimskim izdanjima.

Pročitajte: Bogdana Ražnatović je super mama - Sve za osmeh sina Željka (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic)

Modne lekcije Bogdane Ražnatović, mnogi bi mogli da slede, kako bi na zimovanju izgledali očaravajuće.

Prvo izdanje Bogdane Ražnatović mnoge je oduševilo, kada je Veljko na svom "Instagramu" podelio fotografiju, na kojoj je Bogdana obučena u belo, uz komentar "Moja snežna kraljica".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic)

Bogdana je izabrala belu bundu i "Moon boots" čizmice. Ceo "outfit" spojila je belim pantalonama, kako bi ispratila "all white" modnu priču koju je započela.

Još jednom smo Bogdanu mogli videti u monohromatskom "look-u" i to u metalik skafanderu, koji besprekorno prati liniju njenog tela, i predstavlja interesantan kontrast njenoj dugoj crnoj kosi.

Pročitajte: U porodici Ražnatović sve je spremno za novu radost - Bogdana i Veljko spremaju najlepši poklon malom Željku

Poslednji "outfit" Bogdane Ražnatović je "all black everything". U crnoj bundi i crnim čizmicama, sa crnim modnim detaljima, Bogdana zaista izgčleda očaravajuće.

Modne lekcije Bogdane Ražnatović, bar kada su zimska modna izdanja u pitanju, čini se, vrte se oko samo dva modna pravila. Manje je više i monohromatski "look", koji je već duže vremena apsolutni hit u modnom svetu, a Bogdani je za rukom pošlo da ga besprekorno stilizuje čak tri puta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram