U porodici Ražnatović sve je spremno za novu radost: Bogdana i Veljko spremaju najlepši poklon malom Željku

U porodici Ražnatović sve je spremno za novu radost: Bogdana i Veljko spremaju najlepši poklon malom Željku

Autor: | 16/11/2020

0

Veljko i Bogdana Ražnatović izuzetno su se lepo snašli u ulozi roditelja, a  sada ozbiljno razmišljaju da malom Željku poklone najdragoceniji poklon u životu. Naime, kako prenose domaći mediji Bogdan i Veljko planiraju bebu, kako bi njihov sin uživao u blagoslovu, koji oni imaju oličen u svojim sestrama.

Kako se i Bogdana i Veljko savršeno slažu, razumeju i podržavaju sa svojim sestrama, Bogdana je poželela da i Željko ima nekoga sa kim će graditi takav odnos.

Pročitajte: Bogdana i Veljko doneli konačnu odluku, vreme je za novi početak

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic)

- Od kada su Veljko i Bogdana započeli vezu i počeli da pričaju o deci, složili su se da žele veliku porodicu i najmanje troje dece. Bogdana ne želi da pravi veliku razliku između dece, jer je između njenih sestara mala razlika, kao i između Veljka i Anastasije. Oni žele da se u skorijoj budućnosti po drugi put ostvare kao roditelji. Ceca ih zafrkava da oni za sebe prave drugu bebu, jer je Željko njeno mezimče - kaže izvor blizak porodici za "Star".

- Stvarno je velika sreća što Veljko i Bogdana imaju veliku porodicu, a od kada se Željko rodio, svi se utrkuju ko će da ga čuva. Zbog toga nemaju ni dadilju, jer uvek ima ko da ga pričuva. Bogdana je zbog toga rasterećena i želi drugo dete u što skorije vreme. Ona je trudnoću sa Željkom vrlo lako iznela, bila je aktivna trudnica, čak ni porođaj nije doživela kao stresno iskustvo. Doktor joj je rekao da zbog toga što se porodila carskim rezom napravi pauzu od godinu dana, a da nakon toga može da planira i drugu bebu - kaže izvor i dodaje da oboje priželjkuju devojčicu, kako bi Željko imao sestricu kao Veljko Anastasiju.

Ponosni tata malog Željka, nedavno je i sam otkrio da je veoma nestrpljiv, kada je druga beba u pitanju.

- Oduvek sam želeo da mi prvo dete bude muško, a da potom dobijem devojčicu. Sigurno nećemo stati na jednom detetu, imaće Željko braće i sestara - rekao je Veljko nedavno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još