Rođena sestra Momčila Otaševića prava je lepotica, glumac ne krije: Slab sam na nju (foto)

Rođena sestra Momčila Otaševića prava je lepotica, glumac ne krije: Slab sam na nju (foto)

Autor: | 29/11/2020

0

Sestra Momčila Otaševića prava je lepotica, a javnost nema priliku da je tako često vidi u javnosti. Glumac, koji je pre samo dva dana po drugi put postao otac, ne krije da mu je prodica sve i da je veoma vezan za majku, oca i sestru. Na pisanja da je Crnogorcima važno da dobiju sina, Momčilo je nedavno za magazin "HELLO!" iskreno rekao:

- Bojim se da to nisu predrasude. Meni i mojoj porodici je stvarno nevažno, ali sigurno je da ima nešto i u produžetku loze. Moj deda Ilija imao je mog oca i strica, koji je umro pre tri godine, ali nije imao decu. Otac ima sestru i mene. Dakle, ja sam naslednik Ilije Otaševića i evo sad čekamo novog. Tako gledano, drago mi je što je sin, a s druge strane – red je da dobijem muško pojačanje u kući, pa da budu njih tri i nas dvojica. Bar će mi malo pomoći…

Pročitajte: Preslatko - Momčilo Otašević objavio prvu fotografiju sa ćerkom Mašom

Sa druge strana, ženske osobe u porodici Momčila Otaševića veoma su paženje, poštovane i voljenje. Ćerka Maša, kao i supruga Jelena Perčin njegov su centar sveta, ali na rođenu sestru Sanju posebno je slab. Sanja živi u Milanu,  gde studira, a glumac obožava da odlazi kod nje gde uživaju u dugim razgovorima i šetnjama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Otasevic (@cakuniii)

- Na nju sam posebno slab. Uvek dobije od mene šta hoće – rekao je ranije glumac za domaće medije.

Sanju je i ranije posećivao u Milanu, a i sam je zamalo završio na studijama u Italiji. U Rimu je upisao arhitekturu, ali kad je sreo koleginicu koja mu je rekla da će upisati glumu, to je doživeo kao znak. Otišao je na prijemni ispit na Fakultet dramskih umetnosti na Cetinju, prošao i do sada još nije požalio. Danas istinski uživa u poslu kojim se bavi.

Pročitajte: Čestitamo - Momčilo Otašević postao tata po drugi put

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Otasevic (@cakuniii)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Slične Vesti

Najnovije vesti