Ceca iskreno o situaciji na estradi: Jezivi su troškovi, a prihodi nula, i mi imamo porodice

Ceca iskreno o situaciji na estradi: Jezivi su troškovi, a prihodi nula, i mi imamo porodice

Autor: | 11/09/2020

1

Ceca Ražnatović korona virus na svu sreću nije dobila iako je bila pozitivna na testiranju u junu. Prošla je bez ikakvih simptoma, ali kao većina kolega nije mogla da nastupa i radi posao od koga živi. Prošlog vikenda, posle dugo vremena, Ceca je sa Acom Lukasom otputovala u Švajcarsku, gde su nastupali u Lucernu. Po dolasku u Beograd pevačica je na aerodromu iskreno pričala o situaciji na estradi i problemima sa kojima svi žive proteklih meseci.

‒ Estrada je stvarno u problemu. Ne pričamo sada o meni, Lukasu, Breni... A što i da ne pričamo o nama? Nama su troškovi jezivi, prihodi su nula, a zamislite tek ove ljude koji rade za mnogo manje para. Mislim da to nije fer. To nešto što mediji malo provuku, estrada kuka. Naravno, kuka zato što i mi imamo porodice i mi smo živa bića koja treba da opstanu ‒ bez zadrške je rekla Ceca za „Exkluziv“.

Pročitajte: Ceca objasnila - Od stajlinga do performansa, ovo je nastup koji će se prepričavati (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана 6. Сеп 2020. у 3:31 PDT

Ceca Ražnatović - Korona je svima promenila živote

Budući da je posle nekoliko meseci nastavila da radi svoj posao, Ceca je ispričala kako je izgledao let do Švajcarske u vreme korone.

‒ Lukas i ja smo bili sami u biznisu, ali je bilo putnika. I tamo, i u povratku. Narod funkcioniše, život mora da se nastavi. Ovo može da traje Boga pitaj dokle, ali mi moramo da živimo i da preživljavamo ‒ rekla je Ceca i ispričala kako sada izgleda život van Srbije.

Pročitajte: Potpuna “beauty” transformacija - Ceca oduševila novim izgledom, a najavila i ovo (video)

‒ U Lucernu je mnogo opuštenije. Obavezno je nošenje maski u zatvorenom prostoru, a na ulici nije, šetaju potpuno slobodno. U Cirihu je nešto drugačije, oni su rigorozniji, verovatno zato što su imali porast zaraženih. U svakom slučaju, meni je bilo dovoljno samo da izađem na binu i da napokon osetim tu energiju. Stvarno nam to nedostaje.

Komentari (1)

Loading
Katarina 00:17 14.02.2021
Odgovori

Da li je moguce ovo???? Zalimo estradu cela Srbija!!!! Sram vas bilo jad se raznecete sa novcem koji zaradjujete ne mislite na nas koji jedva prezivljavamo radeci pisteno za minimalac, a da ne pricam o penzionerima!!!! Bruka i sramota da se VI javljate!!!!

hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti