Ceca objasnila: Od stajlinga do performansa, ovo je nastup koji će se prepričavati (video)

Ceca objasnila: Od stajlinga do performansa, ovo je nastup koji će se prepričavati (video)

Autor: | 07/09/2020

0

Ceca Ražnatović prvi nastup posle korone održala je pred publikom u Lucernu. Samo dan pre toga, uživala je sa unukom Željkom, kog je čuvala, dok je ostatak porodice pružao podršku Veljku tokom boks meča. Sutradan ponosna baka, spakovala je kofere i otputovala na nastup, a društvo u avionu pravio joj je njen dobar prijatelj Aca Lukas.

Iako je duboko zagazila u petu deceniju, Ceca izgleda sve bolje. Promena izgleda i aktivni treninzi pomogli su joj da potpuno zablista. Nedavno je svoje fanove oduševila pravom "beauty" transformacijom, kada se pohvalila novom frizurom.

Pročitajte: Potpuna “beauty” transformacija - Ceca oduševila novim izgledom, a najavila i ovo (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Sep 6, 2020 at 5:12am PDT

Tom prilikom sa svojim "beauty" timom ona je uradila potpuni makeover i prokomentarisala:

- Malo ćemo raditi.

Mnogi su ovaj komentar shvatili kao potvrdu da Ceca konačno radi na novim pesmama, kojima će posle četiri duge godine konačno obradovati publiku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Sep 7, 2020 at 3:19am PDT

Kako je došao trenutak za nastupe i nove radne pobede, čini se da je pevačica motivisanija nego ikada, pa se sa oduševljenjem spremila i za svoj prvi nastup.

Ceca Ražnatović prvi nastup posle korone pretvorila je u spektakl, a pred publikom se pojavila kao prava diva. U dugoj zlatnoj haljini, pevačica je izgledala kao na crvenom tepihu. Uzana haljina posebno je istakla njenu perfektnu figuru, a frizura, iako jednostavna, celoj kombinaciji dala je poseban pečat.

Pročitajte: Odelo koje ćete obožavati - Ceca Ražnatović blista (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Sep 6, 2020 at 3:31am PDT


Ipak, jedan detalj oduševio je sve. Pevačica je ispoštovala sva propisana pravila, usled pandemije korona virusa, pa se kroz masu fanova probijala s maskom, koju je skinula tek kada je stala pred mikrofon. Masku je naravno ukombinovala sa haljinom, a odlučila se za crnu masku sa zlatnim detaljima.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram