Potpuna "beauty" transformacija: Ceca oduševila novim izgledom, a najavila i ovo (video)

Potpuna "beauty" transformacija: Ceca oduševila novim izgledom, a najavila i ovo (video)

Autor: | 02/09/2020

0

Već neko vreme svi pričaju o sjajnom izgledu Svetlane Cece Ražnatović. Pored napornog rada na svom izgledu, posebnog menija koji za nju kreira nutricionista, kao i redovnih treninga sa personalnim trenerom, Ceca je napravila još jednu promenu.

Nova frizura Cece Ražnatović privukla je pažnju fanova na društvenim mrežama. Pevačica je naime objavila stori na kome se vidi da je drastično skratila svoju kosu, a mnogima se promena dopala.

Pročitajte: Odelo koje ćete obožavati - Ceca Ražnatović blista (video)

Ceca je tom prilikom bila sa svojim timom i nagovestila da radi na novom projektu, što je oduševilo njene fanove. Pevačica već dugo planira povratak u studio, a nadamo se da ovaj "beauty makeover" najavljuje upravo rad na novom spotu, ili editorijalu za album.

Tokom dana Ceca je doživela potpunu "beauty" transformaciju. Nova frizura Cece Ražnatović pala je u zaborav, a  ona je kratku kosu zamenila bujnom, dugom kosom. Ova frizura pevačici je savršeno pristajala i naglasila je njen seksipil i vatrenu energiju.

Pročitajte: Ceca Ražnatović - Vreme promena

Posle frizure na red je došao "make up", za koji se kao i uvek pobrinuo njen dugogodišnji šminker i prijatelj Laza.

Ceca je ponela za nju neočekivan "make up look". Vibrantni crveni tonovi na očima uz bujnu kosu, bili su pun pogodak. Ovaj iskorak iz zone komfora pokazao se kao pun pogodak, a Ceca je izgledala zanosno.

Ukoliko je ovaj izgled najava, onoga što nas očekuje u njenom novom projektu, definitivno možemo očekivati neočekicano, a oduševljenje neće izostati.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs

Pročitajte još