Princeza Šarlin otvorila dušu: Prošla je godina bila toliko teška

Princeza Šarlin otvorila dušu: Prošla je godina bila toliko teška

Autor: | 02/01/2020

0

Princeza Šarlin je jedna od najlepših, ali i najtužnijih princeza na svetu, a tek sada je smogla snage da otkrije stvari koje je tište

Da je princeza Šarlin nesrećna i da se oseća kao ptica u zlatnom kavezu, zna se odavno, ali tek je sada supruga princa Alberta smogla hrabrosti da progovori o stvarima koje je tište. Ali, uprkos svemu ipak nije bila toliko hrabra da najzad ispriča i pravu istinu o svom braku.

Da je tužna i nesrećna princeza Šarlin više ne može da krije, a to je jasno vidljivo i iz snimljenih fotografija s dvora u Monaku, na kojima se na njenom licu ocrtava sve.

Iako je do sada nerado pričala o svom privatnom životu, silno se trudeći, barem za javnost, da prikaže kako je srećna u brakuprincom Albertom, s kojim ima i dvoje dece, na izmaku godine ipak je odlučila da nešto otkrije i to u razgovoru za južnoafrički magazin Huisgenoot.

Princeza Šarlin više ne može da krije da je tužna i nesrećna

- Ljudi se često pitaju zašto se ne smejem na fotografijama. Pa, recimo samo da je nekad jako teško smejati se - priznala je majka petogodišnjih blizanaca, princa Žaka i princeze Gabrijele i nastavila:

- Oni ne znaju šta se zaista događa iza zatvorenih vrata.

Kako je rekla, poslednja, 2019. godina, za nju je bila posebno teška i bolna, naročito pošto joj je u samo deset dana preminulo dvoje bliskih prijatelja, a potom joj se razboleo i otac i završio na hitnoj operaciji u njenoj rodnoj Južnoj Africi.

Princeza Šarlin je otkrila da je za nju 2019. godina bila posebno teška i bolna

Uz sve to sve češće joj nedostaju porodica i dom, koji su u dalekoj Južnoj Africi, iako je njen brat Majk Vitstok sa svojom porodicom svoj novi dom pronašao isto u Monaku.

- Istina je, imam sve privilegije ovog života, ali isto tako mnogo mi nedostaju moja porodica i prijatelji u Južnoj Africi, zato sam često tužna jer ne mogu da budem s njima - rekla je princeza Šarlin.

Princeza Šarlin se pridružila suprugu princu Albertu u novogodišnjoj čestitki koju su uputili putem društvenih mreža.

https://www.instagram.com/p/B6v3kCUHaOz/

Inače u jednom intervjuu za francuski magazine Point de Vue, princeza je povodom godišnjice braka progovorila i o vaspitavanju i odrastanju svojih živahnih mališana, blizanaca Gabrijele i Žaka.

- Postoje jutra kada odspavaju malo duže, a opet tu su i ona kada se dignu vrlo, vrlo rano. Tokom prve tri godine deca su najživahnija, pa mi se nekada iskreno činilo da moja imaju i previše energije - kazala je 40-godišnja princeza, a onda opisala kakvi su individualno njeni kćerkica i sinčić.

- Žak je jako rezervisan. Siguran je u sebe, ali voli da uzme vreme i posveti se nečemu. Zapravo niko ne može da mu kaže šta da radi i da ga natera na nešto što ne želi - objasnila je Šarlini i dodala:

- S druge strane Gabrijela je neustrašiva i s njom uvek treba imati malo više opreza.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još