Modna izdanja Megan Markl koja su obeležila godinu za nama

Modna izdanja Megan Markl koja su obeležila godinu za nama

Autor: | 21/12/2019

0

Modna izdanja kojima je vojvotkinja Megan plenila pažnju u godini za nama


Kraj godine donosi brojne retrospektive kada se prave liste najgledanijih filmova, najvećih muzičkih hitova, najvećih uspeha i poraza poznatih sportista, ali i liste najuticajnijih osoba u svetu mode. Na njoj se nalaze  dame različitih profila - od  pevačica, preko glumica, do prvih dama i pripadnica kraljevskih porodica.  Nije zanemraljiv uticaj koji imaju i modne blogerke, ali i žene iz klana Kardašijan- Džener, koji diktira modne trendove. Ipak, modna izdanja Megan Markl obeležila su godinu za nama, a veliko istraživanje koje je sprovela platforma "Lyst", supruga princa Harija je najuticajnija osoba u svetu mode za 2019. godinu.

Vojvotkinja Megan oduševila u jednostavnoj krem haljini, a cena je posebno iznenađenje

Bivša 37- godišnja glumica stekla je status ikone stila, a svaki puta kada izađe u javnost, pretraživanje za sličnim ili istim outfitom koji je ponela, skoči za oko 216 odsto. Vojvotkinja Kejt Midlton se po istraživanju ove platforme nalazi na čak 11 mestu.

Vojvotkinja Megan blistala na Vimbldonu, ali ko je čuvena Britanka čiji stajling je kopirala (foto)

Vojvotkinja je tokom prethodne godine imala brižljivo birana modna izdanja, a za svim komadima koje je nosila, vladala je neverovatna potražnja. U njenoj senci ostala jei ultra popularna Kajli Džener, ali i mnoge druge dame iz šoubiznisa.

Koliko se stil Megan Markl promenio od kako je postala član kraljevske porodice?

Pre nego što je udajom za princa Harija postala vojvotkinja, Megan Markl se bavila glumom, tako da joj kamere, reflektori i uopšte svet šoubiznisa nije stran. Oni koji je poznaju tvrde da je oduvek znala šta hoće, ali i da je žudela za pažnjom i slavom, i da je ulaskom u kraljevsku porodicu ostvarila sve svoje snove.

Poznata da prkosi pravilima, ali ovo je presedan: Vojvotkinja Megan u pregovorima oko novog posla

 Nekada je Megan nosila kratke haljine i suknje, pocepane farmerke i dekoltee,a njena odlična figura, za koju je zaslužna joga joj je to dozvvoljava. Danas je pređašnju garderobu zamenila haljinama i suknjama midi dužine a kratke topove - džemperima i košuljama.

Vojvotkinja Megan tuguje zbog njegovog odlaska: Zajednička fotografija kao bolni podsetnik

Iako kao princeza može sebi da priušti komade najskuplji svetskih dizjanera, šta više ne se utrkuju da je odevaju, ona ne okleva da kupi farmerke u high street radnjama koji su pristupačne i običnim devojakama.

Stare fotografije ne lažu: Sad je jasno da li je vojvotkinja Megan imala estetske korekcije (foto)

Lepa vojvotkinja se drži modernih, jednostavnih i veoma efektinih komada. Za razliku od kejt Midlton koja voli konzervativne komade garderobe i ne voli da eksperimentiše sa stilom, vojvotkinja Megan doprinela je savremenom odevnom imidžu britanske kraljevske porodice. Upečatljive torbice, pantalone visokog struka, crne cigaret pantalone, elegatni kaputi i salonke su okosnice njenog stila.

 

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: megan markl

Pročitajte još

Najnovije vesti