Vojvotkinja Megan tuguje zbog njegovog odlaska: Zajednička fotografija kao bolni podsetnik

Piter Lindberg, nemački fotograf i filmski reditelj, preminuo je u 74. godini života,a tužne vesti saopštila je porodica ne navodeći razloge smrti.

– S velikom tugom objavljujemo da nas je juče napustio Piter Lindberg (74). Za njim tuguju supruga Petra, njegova prva supruga Astrid, sinovi Bendžamin, Džeremi, Sajmon i Džozef i sedam unučadi. Iza sebe je ostavio veliku prazninu – stoji u saopštenju.

Odlazak jednog od najuticajnih savremenih fotografa pogodio je brojne ličnosti iz svetskog šou biznisa, koje se od njega opraštaju na društvenim mrežama .Među njima je i vojvotkinja Megan, sa kojom je radio i poslednji projekta u britanskom “Vogu”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sussexsparkle (@sussexsparkle) on

-Njegov rad cenjen je širom sveta jer je promovisao zdrave ideale lepote i cenio prirodnu lepotu bez teške šminke i fotošopiranja fotografija. Vojvotkinja od Saseksa je Pitera lično odabrala za snimanje 15 žena za septembarsku naslovnicu Voga. Drugi fotograf nije dolazio u obzir. Nedostajaće nam, objavljeno je na službenom Instagramu vojvotkinje Megan i princa Harija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on

Od  Pitera su se oprostile i mnoge druge slavne ličnosti, a među njima i glumice Penelope Kruz i Šarliz Teron.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Hellomagazin.rsGuliver/Getty, Instagram

Više o temama: