Vujadin Savić: Oženiću se 29. maja

Vujadin Savić: Oženiću se 29. maja

Autor: | 25/11/2018

0

O životu je učio trčeći za loptom po zelenom terenu pod budnim okom oca Dušana, legende srpskog fudbala. Nastavio je tradiciju u kopačkama, postao „Zvezdino“ čudo, kapiten i štoper, ali i jedan od najzgodnijih frajera na našoj sportskoj sceni.

Srce zgodnog Vujadina Savića davno je pripalo Mirki Vasiljević, sa kojom je svio porodično gnezdo. Kako trenutno stoje stvari, sinovi Andrej i Mihajlo mogli bi da krenu tatinim stopama jer fudbalski gen sve jače dolazi do izražaja, dok je, s druge strane, ćerka Adrijana prava mala dama i ima sve predispozicije da jednog dana nasledi mamu na sceni.

U ekskluzivnom razgovoru za „Hello!“ proslavljeni fudbaler objašnjava zbog čega biti „Zvezdaš“ nije izbor, već stvar krštenice i kućnog vaspitanja, otkriva kako pored troje „sitne“ dece održava romantiku sa lepom glumicom i kako mu se čini ideja da svoju dugogodišnju ljubav konačno ozvaniče.

Šta vam znači 29. maj?

- To je jedan od najvažnijih datuma u mom životu, iako sam imao nepunih godinu dana. Tada je „Zvezda“ postala šampion Evrope, a ja sam 29. maja 2014. odabrao za dan krštenja svoje dece.

Kako vam zvuči ideja da se 29. maja naredne godine konačno oženite?

- Odlično zvuči da se dogodi na taj datum, ali koje godine, to već zavisi od raznih dešavanja. Možda i od toga da li će mladin veo nositi, ako Bog da, još jedna naša devojčica ili dečak.

Kako supruga i vi uz troje male dece održavate romantiku?

 

Nastavak intervjua pročitajte u novom broju magazina Hello! koji je u prodaji od petka, 23. novembra.

Zorica Radulović Mirko Tabašević