Mirka Vasiljević: Venčaćemo se u Srbiji

Mirka Vasiljević: Venčaćemo se u Srbiji

Autor: | 17/07/2013

0

Mlada glumica Mirka Vasiljević, koju smo donedavno gledali u seriji "Zvezdara" na televiziji Pink, leto provodi odmarajući se. Nedavno je sa mamom i jednoipogodišnjim sinom Andrejem bila na letovanju u Turskoj. Ovoga puta bez nevenčanog supruga Vujadina Savića, koji zbog obaveza u fudblaskom klubu u Bordou nije mogao da se pridruži porodici.
- Bili smo u jednom malom mestu u Antalijskoj regiji, gde je pravi raj za decu. Andrej je uživao igrajući se sa kanticom peska na plaži, ali i u kupanju i druženju sa decom. Sve smo podredili njegovim potrebama, jer smo prvenstveno zbog njega i išli. Videćemo da li ćemo u decembru, kada Vujadin bude imao pauzu u prvenstvu, otići zajedno na neku planinu ili ćemo naći neku drugu destinaciju za odmor.

Da li ćete se uskoro pridružiti Vujadinu u Bordou?

- Još je neizvesno da li će ostati tamo. Prelazni rok je u toku i vrlo lako može da se dogodi da pređe u neki drugi klub ili drugu državu. Zasada je u Bordou, ali se do kraja prelaznog roka ništa ne zna.

Kako funkcioniše vaš život na daljinu?
- Za drugačiji život ne znam, tako je od početka, i zasad mi ne smeta što smo često razdvojeni. Svakodnevno smo u kontaktu. Moderne tehnologije i razne aplikacije na mobilnim telefonima i kompjuterima, olakšavaju nam komunikaciju. Sigurno bi bilo teže da toga nema.

Da li je Vujadin ljubomoran?
- U našem odnosu nema nikavih problema i niko nikome ništa ne brani. Oko svega se razumemo i dogovaramo. Odlično funkcionišemo i kao par i kao prijatelji. Vujadin nije ljubomoran i među nama postoji veliko poverenje i poštovanje.

Planirate li uskoro venčanje?

- To će se svakako desiti, ali još ne znamo tačno kada. Sigurno nećemo praviti svadbu zimi, jer bismo oboje voleli da se venčamo kada je lepo vreme. Sve to podrazumeva veliku organizaciju, a Vujadinu obaveze dozvoljavaju samo dva puta godišnje da tako nešto isplanira. U svakom slučaju, kad-god bude venčanje, biće u Srbiji, gde su naše porodice.

Da li razmišljate o proširenju porodice?
- Vujadin i ja želimo da imamo još dece. Oboje imamo brata i svesni smo koliko je dragoceno kada imate nekog ko vam je blizak. Moj brat je mnogo mlađi od mene, ali znam da ćemo uvek u životu imati jedno drugog.

Mnogi smatraju da se oblačite suviše ozbiljno za svoje godine?
- Ne mogu svakom da se dopadnem i nosim isključivo ono u čemu se lepo osećam. U kratkoj i dekoltiranoj garderobi mi nije prijatno. Nekad na drugim ženama vidim nešto što mi se dopada, ali znam da to meni ne bi stajalo. Ceo život imam istu frizuru, ali ne i dovoljno hrabrosti da je promenim. Kada odem kod frizera sa čvrstom namerom da se ošišam, na kraju kažem: "Skratite mi samo krajeve". Možda ću jednoga dana imati petlju da to uradim. Ne smeta mi što neko misli da se oblačim suviše ozbiljno i "babski". Čak se i šalim na taj račun.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još