Bojana Barović: Daljina ne može da uništi ljubav

Bojana Barović: Daljina ne može da uništi ljubav

Autor: | 21/08/2012

0

Skladan emotivni par, manekenka Bojana Barović i pevač Nikola Rokvić, na odmoru u Budvi obeležio je dve godine od započinjanja romanse. Popularni dvojac se upoznao i zaljubio prilikom snimanja prve sezone rijalitija „Survivor“, koji se emituje na „Prvoj" televiziji. Otkako su otpočeli vezu pre dve godine na pustom filipinskom ostrvu, nekadašnji takmičari popularnog rijalitija, atraktivni „robinzoni“ trude se da svaki slobodan trenutak posvete jedno drugom, budući da oboje uspešno grade karijeru, ali na različitim kontinentima.
Naime, lepa Novosađanka živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama, gde kombinuje modeling sa glumom, koja je trenutno najviše interesuje. Sin legendarnog pevača narodne muzike Marinka Rokvića, koji iza sebe ima nekoliko studijskih albuma, uspešno nastupa po Srbiji i inostranstvu uporedo sa završavajući novi album.
- Teško mi pada kad se razdvojimo i na dan, a kamoli na duže. Ali više me ne plaši ta razdvojenost jer smo se sada zaista zbližili i ne vidim razlog da nas daljina razdvoji. Prave stvari u životu nikad nisu lake i treba se boriti za njih. Mislim da imamo dovoljno volje i energije da uporedo radimo na karijeri i održavamo vezu. Jedno pokreće drugo, a bitni su podrška i razumevanje. Verujem da emotivno zadovoljstvo utiče i na posao - kaže Bojana o njihovoj vezi, koja sve manje funkcioniše na daljinu, zbog njihovih čestih međusobnih poseta.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti