Žizel Bundšen: Porodično carstvo najplaćenije svetske manekenke

Žizel Bundšen: Porodično carstvo najplaćenije svetske manekenke

Autor: | 16/03/2015

0


Tridesetčetvorogodišnja manekenka Žizel Bundšen najavila je da će uskoro poslednji put prošetati modnom pistom, te da će se posle uspešne karijere posvetiti porodici. Sa suprugom Tomom Brejdijem ova brazilska lepotica već godinama živi na dve adrese - u blizini Bostona, gde par ima raskošnu kuću, provodi veći deo godine, s obzirom na to da njen muž igra za tamošnji ragbi klub "New England Patriots", dok joj se po sopstvenom priznanju mnogo više dopada dom u Brentvudu, koji je zbog klime podseća na rodni Orizontini.
- Volim jednostavnost i udobnost - kaže Žizel za svoju raskošnu kuću u "Gradu anđela" u kojoj živi sa suprugom i decom - kćerkicom Vivijen i sinom Bendžaminom, a u kojoj često boravi i Tomov naslednik Džon.

- Želela sam kuću u kojoj bez straha mogu da podignem noge na kauč ili sto, te da u tim malim radostima bez ikakvog opterećenja uživaju i naša deca, ali i mnogobrojni rođaci koji nam često dolaze u posetu - objasnila je najplaćenija manekenka sveta zbog čega se odlučila za komade nameštaja koji su pristupačni i "običnim smrtnicima".

Ovu tezu potvrdili su i dizajenri enterijera koje je par unajmio prilikom uređenja svog doma. Oni tvrde da jedan od najbogatijih parova šou biznisa nije želeo da skupocenim komadima nameštaja i luksuznim predmetima i umetninama impresionira svoje goste. Naprotiv, želeli su da stvore udobno porodično gnezdo na svom imanju na obalama Južne Kalifornije.

Žizel koja je i veliki borac za očuvanje prirode, u svom malom carstvu, koje je, kako kaže sledeći svoje i suprugove želje gradila "od nule", sada uzgaja voće i povrće, a pored pasa koji slobodno šetaju imanjem, tu su i kokošinjci u kojima par čuva mnoštvo pernatih životinja.
Par je ovaj potez opisao kao želju da deci pokaže kako nastaje hrana koju unuose u organizam i da uvek moraju živeti u skladu sa prirodom.








Autor: Life Content
Foto: AD

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin