Sandra Meljničenko: Život obojen luksuzom

Sandra Meljničenko: Život obojen luksuzom

Autor: | 15/04/2015

0

- Biti supruga milijardera nije nimalo lako. To je posao sa punim radnim vremenom: razmišljam, planiram i osmišljavam kako da izgradim stil života koji će odgovarati i meni i mom suprugu. Trenutno imamo tri kuće u tri različite zemlje. Svaki komad enterijera sama sam odabrala - ispričala je pre šest godina za magazin "Tatler" Aleksandra Meljničenko.
U međuvremenu, ona i njen suprug, ruski milijarder Andrej Meljničenko postali su vlasnici još nekoliko nekretnina na atraktivnim lokacijama - u Sent Moricu, na Tajlandu i nedavno, prema pisanju američkog portala www.celebrityglory.com, u Floridi.
Luksuzna vila od sedamsto osamdeset kvadrata, smeštena u suncem okupanom Palm Biču, prodata je za 14,85 miliona dolara, a novim vlasnicima na raspolaganju je trinaest soba, sedam kupatila, bazen, bioskop, bajkoviti vrt, teniski teren i privatna plaža.
Gradić na istoku Floride sinonim je za mesto odmora svetskog džet-seta. Raskošni dom u tom mestu donedavno je posedovala Ivana Tramp, prva supruga milijardera Donalda Trampa, dok za jednu od najlepših i najluksuznijih vila slovi "Zimska bela kuća", nekadašnje imanje porodice američkog predsednika Džona Kenedija.
Udajom za biznismena Andreja Meljničenka i Sandra je postala jedna od najbogatijih žena planete, dobivši retku priliku da kupi sve što se kupiti može. Ipak, ne zadovoljava se samo statusom pripadnice džet-seta već ulaže napore da izađe iz stereotipnog okvira dobro udate bogatašice. U mondenskim krugovima izdvojila se kao dama prefinjenog ukusa, koja je rado viđena na manifestacijama koje promovišu spregu mode i umetnosti. Pasionirana je kolekcionarka skupocene odeće od čije se cene vrti u glavi i vrednih umetničkih dela. Krajem 2008. godine, aukcijska kuća "Christy" objavila je da je za četrdeset jedan milion dolara prodato remek-delo Kloda Monea "Vodeni ljiljani", za koje se tvrdi da je sada Sandrino vlasništvo. Poznajući njenu opsesiju impresionistima, pretpostavlja se da je u jednoj od besprekorno uređenih kuća koje Andrej i ona poseduju. Bogatstvo bračnog para Meljničenko procenjuje se na 8,6 milijardi dolara, a glamurozna bajka koju atraktivna brineta poslednjih deset godina živi upotpunjena je u maju 2012. godine, kada je na svet donela kćerku Taru. Sva energija slavnog bračnog para od tog trenutka usmerena je na devojčicu rođenu u Nici, gradu najbližem njihovoj raskošnoj rezidenciji u Antibima, na mondenskoj francuskoj rivijeri, u kojoj provode najviše vremena.

Piše: Nikola Golubović; Life Content

Foto: www.celebrityglory.com; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još