Nina Badrić otkriva tajnu svoje lepote

Nina Badrić otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 16/04/2015

0

Nikada napadna, ali uvek primećena, pevačica Nina Badrić svojim izgledom osvaja koliko i glasom, kojim je pre više od dve decenije pridobila publiku. Dosledna ritualima kojima neguje spoljašnji izgled, ali i unutrašnju lepotu, četrdesetdvogodišnja Hrvatica i u petoj deceniji zrači energijom koja privlači brojne pripadnike jačeg pola, kojima ne toleriše preteranu posvećenost sopstvenom ulepšavanju. Zanosna pevačica uživa u svojim četrdesetim godinama koje su joj donele samouverenost i svest o tome šta zaista želi od života. Kada je nedavno na "Instagramu" postavila fotografiju na kojoj ima crvenu boju kose, nije ni slutila kakvu će lavinu pozitivnih komentara izazvati, a na početku razgovora pop zvezda otkriva šta se zapravo krije iza ove fotografije.

- Za sve je kriv filter na "Instagramu". Bez ikakve namere moja kosa je pod suncem "provučena" kroz filter ispala crvena i pokrenula lavinu pozitivnih komentara. Na zahtev publike, ozbiljno razmišljam da ofarbam kosu u tu boju.

Odajete utisak osobe koja se odlično oseća u svojoj koži. U kojim trenucima ipak poželite da iz nje "iskočite"?
- Ima dana kada bih radije ostala ispod pokrivača, ali se onda čujem sa svojim prijateljima koji me odmah lepim rečima podignu iz kreveta, a i mama mi je zakon. Svako jutro me na "Vajberu" dočeka njena poruka: "Ne budeš li se danas smejala prebiću te kao mačku".

Kako nadoknađujete energiju posle napornog dana?
- Obožavam da legnem u toplu kadu i pustim neku laganu muziku, to me potpuno opušta. Tada se prepustim svim onim ritualima koje mi žene volimo, na primer, pilingu tela, čitam neku dobru knjigu i ni o čemu ne razmišljam.

Imate li neki trik za svež i odmoran izgled posle neprospavane noći?

- Moji saradnici kažu da bolje izgledam kada se ne naspavam, tako da mi besane noći idu u prilog. Šalu na stranu, uvek koristim lagani puder, maskaru i sjaj za usne, ali i naočare za sunce čine čudo da zavaraju tragove umora.

Koja su vaša zlatna pravila nege?
- Godinama pijem po tri litre vode dnevno, jer zaista verujem u njenu moć. Ma koliko bila umorna skidam šminku, a godinama lice negujem čuvenom "Creme de la mer".

Kako održavate liniju?
- Čim dobijem nekoliko kilograma, "bacam" se na rigoroznu ishranu. U poslednje vreme pazim šta jedem i osećam se bolje kada sam više gladna nego sita.

Odlazite li u fitnes-centar?

- Pravi sam kampanjac po tom pitanju, čime se ne ponosim. Pokušavam da vežbam koliko god mogu, a da mogu da biram, najradije bih na koncerte putovala u kamp-kućici. U onoj koja ima sve, malu teretanu, kuvara i masera. To je jedino na čemu zavidim svetskim zvezdama.

Jeste li skloni eksperimentisanju kozmetičkim proizvodima?
- Ni najmanje nisam tome sklona. Tradicionalista sam u mnogim stvarima i godinama se verno držim istih proizvoda ukoliko vidim da mi čine dobro. Ne verujem puno u nove načine "brisanja" bora. Mislim da smeh najlepše crta bore na licu.

Čime negujete svoj duh?
- Vernik sam i tu negde nalazim duhovni mir i snagu. Mislim da smo zaista u ovom životu samo prolaznici i da smo dovoljno krhki da neke stvari ne možemo da podnesemo sami. Moj posao je dosta težak za ženu i u svemu je potreban balans. Spoljašnja lepota odraz je unutrašnjeg stanja i samo osoba koja je puna duha može da bude fizički još privlačnija.

Čini li samopouzdanje čoveka privlačnijim?

- Apsolutno. Osoba koja zrači samopouzdanjem uglavnom je ostvarena. Sa takvim ljudima volim da se družim, jer od njih učim, one uvek nude rešenje problema, a nikada ne kukaju nad životom ili situacijom.

Šta je osnova vašeg samopouzdanja?
- Moje samopouzdanje građeno je godinama, kroz razne životne situacije i posao koji radim. Kada sam mislila da neke stvari neću moći da izguram, život me je demantovao, pokazujući mi da sam jača nego što mislim. Svih ovih godina dobila sam puno potvrda za glas i muzički talenat koji mi je Bog dao. Tu negde leži moja sigurnost.

Do koje mere tolerišete posvećenost muškarca sopstvenom izgledu?
- Volim kada je muško-muško, uredan i čist, i kada ima stila. Sva preterana nega muškarca, a pri tom mislim na botoks tretmane, čupanje obrva i preteranu zaljubljenost u kult tela, a priori me odbija.

Kako reagujete kada u odrazu u ogledalu ugledate boru?

- Svakoj kažem "dobro došla mi!" Nisam za opciju da svi izgledamo plastično i nepomično. Ja se stalno smejem i mislim da bih izgledala nakaradno da je moje lice nepomično od botoksa. Radije bih imala bore i starila prirodno nego da izgledam plastično. Zašto bih od sebe pravila devojku od dvadeset godina, kada sada izgledam bolje nego onda. Svaka nova bora mi je draga i neka je tu.

Sve je manje dama na javnoj sceni koje su odolele estetskoj hirurgiji. Vama to polazi za rukom.
- Uspešno odolevam estetskim korekcijama, ali ako u godinama koje dolaze bude potrebe za tim, zašto da ne?

Smatrate li da su četrdesete nove dvadesete?
- Upravo tako. Glava mi je potpuno u oblacima i sada sam opuštenija  nego ikada. Sada znam šta ne želim i radujem se svakom danu punim plućima.

Intervju: Deana Đukić; Life Content
Foto: Andreja Damnjanović; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti