Bijonse dijeta: Pratite plan ishrane popularne pevačice i rešite se suvišnih kilograma!

Bijonse dijeta: Pratite plan ishrane popularne pevačice i rešite se suvišnih kilograma!

Autor: | 07/06/2015

0

Pratite plan ishrane popularne pevačice i postanete vitki za samo 22 dana!

Bijonse je u saradnji sa svojim trenerom Markom Borhesom osnovala kompaniju koja dostavlja zdrava vegeterijanska jela.

Kompanija se zove 22 Days Nutrition, a verovanje kompanje je da je potrebno samo 22 dana za prestanak s lošim prehrambenim navikama. Sva jela su sto posto biljna i od sastojaka koji su organski gajeni.

Saznajte kako Bijons održava vitku liniju svojim 22-dnevnim programom.

Bez GMO-a

Nijedan sastojak ne sadrži GMO, gluten, soju i mlečne proizvode, a isporučuju se jednom nedeljno. Ko naruči hranu od popularne pevačice, dobija nedeljnu zalihu biljnih jela koja samo treba podgrejati. Tri varijante porudžbine obuhvataju jedno, dva ili tri dnevna jela za sedam dana. Jela koja nudi pevačica uključuju činiju susama, kupusa i sočiva, testeninu s povrćem, prženu rižu s karijem i povrćem, i hleb za doručak od badema i borovnice.

Od piletine do veganstva

Bijonse nije uvek bila pobornica biljne hrane. Jednom, tokom turneje po Velikoj Britaniji naručila je piletinu u iznosu od 1800 evra od lanca brze hrane Nando's. Porudžbina je ipak bila većinom veganska, ako izuzmemo 58 porcija pilećih krilaca.
Priklonila se veganstvu 2013. kada je sa suprugom Džej Zijem sprovela 22-dnevnu dijetu i, kao što kaže, "obnovila svoje prehrambene navike". Od tada se trudi da u svoj jelovnik uvrstiti što više biljnih namirnica.
"Dovoljno je pokušati. Ako ja to mogu, može svako", rekla je Bijonse, pripisavši zasluge za ovaj poslovni poduhvat svom treneru Borhesu.

Dijeta bogata dijetalnim vlaknima

"Svi znamo važnost i vrednost biljne hrane, ali smo upali u zamku loših navika koje sputavaju naše blagostanje', nadovezao se Borhes.
"Bijosin program dostave, olakšava ljudima da unaprede svoje navike i pređu na zdravu i ukusnu biljnu hranu. Veganstvo je oblik vegetarijanstva koji pored mesa isključuje sve namirnice životinjskog porekla kao što su mleko, jogurt, sir i jaja. Uz vegansku ishranu preporučuju se vitaminski i mineralni dodaci ishrani radi snabdevanja hranljivim materijama kojima biljna hrana oskudeva", kaže Marko.

Prednosti veganske dijete su što ne sadrži zasićene masnoće i holesterol koji danas obiluju u klasičnoj ishrani, pa je dijeta ujedno i preventiva u lečenju bolesti srca i krvnih sudova. Takođe, dijeta je bogata dijetalnim vlaknima što utiče na regulisanje probave i dodatno pomaže u snižavanju visokog holesterola.

Izvor: zdravakrava.hr

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Pročitajte još