Ovo su jesenji trendovi u šminkanju

Ovo su jesenji trendovi u šminkanju

Autor: | 19/08/2015

0


Koliko god uživali u smelom i eksperimentalnom šminkanju na pisti, više se cene ideje koje lako možemo da ponovimo kod kuće. Njujorška nedelja mode, u tom smislu, nije razočarala, jer je predstavljeno više takvih trendova koji će vladati tokom jeseni 2015. godine.

Ne zvuči toliko revolucionarno, ali nakon što je nestao na nekoliko sezona i ustupio mesto karminima boje kože i uopšte krem nijansama, crveni ruž se opet pojavio na modnim revijama koje najavljuju kolekcije za jesen.

Ukoliko vam je dosadila izražena, stroga linija ajlajnera, znajte da je ove sezone u trendu sve osim strogo izvučene linije na očima!

Šminkeri "iza scene" manekenkama prilično razmrljaju nijanse nanete oko očiju.

Postupkom "blendinga" kreone i sve ostalo stapaju u lepu celinu koja će uneti promenu u odnosu na to na šta smo navikli.

Iscrpljujuće konturisanje i teške pudere zaboravite, jer ove jeseni tople nijanse na vrhovima jagodica i roze rumenila koja naginju ka boji breskve će činiti kao da ste bili na oštrom vetru i daće prednost prirodnom i zdravom izgledu.

Već nekoliko sezona je mnogo modnih trikova pozajmljeno iz devedesetih godina 20. veka, što nikako ne isključuje tamne, "gotik" karmine.

Doduše, kada se uklope sa nežnim talasima u kosi, kao što insistiraju dizajneri kada je reč o izgledu manekenki, i svedenijom garderobom, tamni tonovi karmina uopšte ne deluju toliko zastrašujuće.

Igra senki za naglašene oči: savršena zagasita šminka (smokey eyes) na vašim kapcima treba da bude što ujednačenija. Rezultat će biti ultradifuzna senka koja, u isto vreme, deluje i intenzivno i blago.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Thinkstock hellomagazin
Tagovi: lepota šminkanje