1 srednja tikvica
1 krompir
3 jaja
1 crni luk
1 čen belog luka
50 ml vode
200 ml jogurta
5 kašika brašna (pune)
1 dcl ulja
2 kafene kašičice soli
malo bibera
Priprema
1. Tikvicu, krompir i luk izrendati, posoliti i pobiberiti, dodati beli luk sitno iseckan.
2. Posebno umutiti jaja sa jogurtom, vodom, brašnom i izmešati sa tikvicama, lukom i krompirom.
3. Sve izliti u manji, podmazan pleh i peći na 200 stepeni dok lepo ne porumeni.
4. Služiti uz salatu, jogurt ili pavlaku.
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)