Gde da smestite obuću?

Gde da smestite obuću?

Autor: | 15/09/2015

0

Čak i ako niste opsednuti cipelama kao Keri Bredšo, glavna junakinja serije "Seks i grad", verovatno ste do sada nakupili priličan broj komada. Dok se hvatate za glavu pitajući se gde da ih smestite, dizajneri vam priskaču u pomoć osmislivši nekoliko kreativnih načina za odlaganje obuće.

* Cipelarnik je uvek dobra ideja, ali ako ne možete da ga priuštite ili nemate gde da ga stavite, postoje i druga rešenja. Iskoristite unutrašnju stranu vrata ormara, postavite platnene kese i u svaku ubacite po jednu cipelu.

* Kupite ili napravite kutiju sa pregradama koju možete smestiti u unutrašnjost ormara. Najbolje bi bilo da kutija bude providna kako u žurbi ne biste preturali po svim delovima tražeći željeni par. Naravno, nije problem ni ako izaberete neprozirne kutije jer vam pružaju priliku da se igrate. Možete da fotografišete obuću i fotografiju zalepite iznad dela gde je taj par.

* Ako vam ne smeta da cipele stoje na otvorenom, dizajneri predlažu da na zidu spavaće sobe napravite police koje neće zauzeti mnogo prostora, a na koje ćete okačiti cipele.

* Vlasnici dupleks stana, mogu postaviti po par na svaki stepenik čime rešavaju praktični problem odlaganja i dobijaju šik izgled jer cipele su odličan ukras u enterijeru. Za ovu "izložbu" izaberite naravno najreprezentativnije cipele, dok ostale smestite u kutije.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / ThinkstockPhotos hellomagazin
Tagovi: dekor obuća

Najnovije vesti