Stiže "Grej", nastavak "50 nijansi"

Stiže "Grej", nastavak "50 nijansi"

Autor: | 22/09/2015

0


Novi svetski hit, roman "Grej" E. L. Džejms, najnoviji nastavak erotskog serijala "Pedeset nijansi", u prodaji će se naći od 25. septembra.

U nastavku bestselera E.L. Džejms nudi novi uvid u ljubavnu priču koja je opčinila stotine miliona čitalaca širom sveta.

- Sada Kristijan Grej mora da kontroliše sve; njegov svet je uredan, disciplinovan i emotivno prazan - sve do dana kad u njegovu kancelariju ne upadne Anastazija Stil, lepih nogu i neuredne smeđe kose. On pokušava da je zaboravi, ali umesto toga obuzima ga bura osećanja koja ne shvata i kojima ne može da odoli. Za razliku od svih žena koje je upoznao, stidljiva i obična Ana kao da vidi kroz njega - hladno, ranjeno srce što se krije iza poslovnog genija koji vodi luksuzan život. Roman nudi jedinstven uvid u misli, dušu i srce mladog muškarca koji zbog teških trauma iz detinjstva naprosto ne zna šta da radi kad se suoči s ljubavlju - navodi Džejmsova.

Roman "Pedeset nijansi - Siva” ostao je na listi bestselera Njujork tajmsa 133 nedelje zaredom, a filmska adaptacija Juniversal pikčersa - na kojoj je Džejmsova sarađivala kao producentkinja - oborila je rekord gledanosti 2015. godine.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Promo hellomagazin

Pročitajte još