Moderne zavese za savršeno kupatilo

Moderne zavese za savršeno kupatilo

Autor: | 07/11/2015

0


Kupatilo je mesto u našem stanu u kojem zasigurno svakodnevno provodimo određeni deo dana. Zbog toga, kupatilo treba da bude lepo i da se u njemu osećamo prijatno. Naravno, treba biti redovno održavano, čisto i uredno. Ponekad možda treba zameniti staru slavinu, ofarbati zidove, promeniti pločice, dodati novo ogledalo ili ubaciti neki ukras.

U svom kupatilu verovatno imate neku zavesu kojom štitite pod od prskanja kada se tuširate ili kupate. Zavese za kupatilo mogu da budu od različitih materijala. Postoje i one koje se prave od tekstila i mogu da se peru u mašini za veš. Takođe, postoje one potpuno plastične, ili od nekih drugih malo kvalitetnijih materijala, pa im i cene dosta variraju.

Najčešće se rade od poliestera i stavljaju se na alke i šipku, čija se dužina podešava. Ugradnja šipke i zavese je vrlo jednostavna i sami ih možete montirati u gotovo svako kupatilo.

Ukoliko imate malo više novca, mogli biste sebi da priuštite izuzetno lepe, originalne i jedinstvene zavese uz koje će vaše kupatilo prosto zablistati. Čak i ukoliko ostatak vašeg kupatila nije u najboljem izdanju, lepa zavesa učiniće da ono izgleda lepše.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / ThinkstockPhotos hellomagazin
Tagovi: dekor

Pročitajte još

Najnovije vesti