Hit sezone - šminka sa modnih pista

Hit sezone - šminka sa modnih pista

Autor: | 08/11/2015

0


Hit sezone je mejkap sa revija koji će uneti živost u tmurne jesenje dane. Otkrivamo vam trikove kako da postignete željeni izgled, koji će biti u skladu sa vašim stilom.

VEČITA PLAVA

MODNA PISTA

Plavi ajlajner i maskara ponovo su aktuelni u svetu mode. Šminkeri modnog brenda Christian Dior ovaj šik trend podigli su na sasvim novi nivo smelom upotrebom neonske plave boje na gornjim kapcima, dok je kod brenda Kenzo akcenat stavljen na plavu maskaru kao jedinu šminku na očima. Kod modne kuće Giles dominantna je senka koja se preliva u duginim bojama i podseća
na paunovo perje.

STVARNOST
U sezoni jesen / zima 2015. preporučuje se uobičajena braon ili crna maskara, ali senku i ajlajner trebalo bi zameniti vedrijim bojama. Predlažemo prekrasnu ljubičastoplavu senku ili elektroplavu maskaru trepavica.

RUMENI OBRAZI

MODNA PISTA

Sveži, rumeni obrazi u sezoni jesen / zima zamenili su bronzere. Rumenilo i blistava koža uz odgovarajući ruž - tako su bile našminkane manekenke revije Tibi, Dona Karan, Balmain, dok su matirani ružičasti obrazi i nežno rumenilo u boji breskve ključni za izgled modela Christian Dior revije.

STVARNOST
Rumenilo je zvezda. Ružičaste i crvene nijanse lepo i prirodno deluju na obrazima, dok se tonovi boje breskve stavljaju na jagodice i prema slepoočnicama. Postarajte se da pravilno nanesete rumenilo pomoću kvalitetne četkice i dodajte odgovarajući puder ili kremu kako bi vam lice zablistalo poput rose.

GOTSKI GLAMUR

MODNA PISTA

Ukoliko ove sezone u vašem garderoberu dominira crna boja, predlažemo vam šminku sa prizvukom gotike. Brendovi Emanuel Ungaro, Marc Jacobs i Giles forsiraju smokey eyes i tamne usne, dok mnogi šminkerski timovi dizajnera tome dodaju i senzualnu, tamnobraon olovku za oči.

STVARNOST
Ako smatrate da gotski stil podrazumeva isključivo upotrebu crne boje, niste u pravu. Efekat smokey eyes postiže se i teget i ljubičastim nijansama. Usne se šminkaju ruževima u prirodnim tonovima, ali i u boji vina.


U PRIRODNIM TONOVIMA

MODNA PISTA

Boja na usnama slična prirodnoj jednostavan je način da ove jeseni izgledate trendi. Kao inspiracija mogu da posluže kreacije timova šminkera Roberta Kavalija, Ralfa Lorena, Majkla Korsa i Chloé. Sa nežnom bojom usana često se najbolje slaže tamni
ajlajner na očima.

STVARNOST
Neupadljivi bezbojni ruževi sadrže više pigmenta nego što mislite, zato pokušajte da izbegnete bele i plavkaste tonove
koji izgledaju šik kao da ste na skijanju. Umesto njima, prednost dajte matiranim formulama, kremastim nijansama ružičaste i boje
breskve, koje će suptilno istaći prirodnu boju usana.

Komentari (0)

Loading
Hello! Guliver / ThinkstockPhotos
Tagovi: lepota šminka