Sastojci
400 g kuvanog mlevenog kestena
omanji koren celera
30 g pančete ili šunke
2 čena belog luka
2 lovorova lista
parmezan
so, biber
Priprema
2. Kratko pržite, pa dodajte kesten, lovorov list i vode koliko je potrebno da dobijete željenu gustinu.
3. Kuvajte oko 20 minuta na laganoj vatri, posolite ako ima potrebe (ako ste umesto pančete stavili slanu šunku, budite oprezni pri soljenju).
4. Pred služenje izvadite lovor, a svaki tanjir supe pospite parmezanom i biberom.
Napomena: Da bi vam supa bila fino kremasta, vodu postepeno i lagano dodajte, kako je ne bi bilo previše.
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)