4 jabuke, isečene na što tanje kriške i po želji oljuštene
1/2 šolje smeđeg šećera
kašičica cimeta
1/4 kašičice muskatnog oraščića
2 kašike vode
kašika putera
Priprema:
1. U kesu stavite isečene jabuke, šećer, cimet i muskatni oraščić, zavežite je i dobro promešajte sve sastojke.
2. U pliću šerpu ili tiganj stavite mešavinu iz kese, vodu i puter i kuvajte povremeno mešajući na umerenoj temperaturi oko 8-10 minuta, dok jabuke ne omekšaju.
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)