Najsrećnija proslava 13. rođendana

Najsrećnija proslava 13. rođendana

Autor: | 08/12/2015

0

 

U velikom stilu i uz dobru i kvalitetnu muziku, Mercator Centar Beograd je ovog vikenda proslavio svoj najsrećniji rođendan do sada – 13. rođendan. Senzualnim nastupom nežne Lene Kovačević i uz poznate filmske note u izvođenju Dečje filharmonije, obeležena je godišnjica ovog Centra, a proslavu su upriličili i brojni prateći popusti, pokloni i zabavne igre.

Nasmejana lica posetilaca, pun centar i odlična amosfera je utisak po kome će se pamtiti ovaj rođendan, a dobar talas zabave za sve članove porodice, je praksa sa kojom će se nastaviti i u narednom periodu.

- U prethodnih trinaest godina posetioci Mercator Centra Beograd, osim u šopingu, imali su priliku da uživaju i u brojnim zanimljivim događajima, koncertima i humanitarnim akcijama koje smo pripremali za njih. Uvek smo nastojali da nudimo bogat sadržaj za sve generacije, i danas sa ponosom možemo da kažemo da je Mercator Centar Beograd mesto gde svako može da pronađe ono što ga interesuje. Za ovu rođendansku proslavu posebno smo se potrudili i pripremili sjajan program, a nasmejana lica beograđana tokom proslave su najbolji dokaz da znamo da pogodimo ukus svojih posetilaca – izjavila je Nevena Martinović, PR Mercator Centra.

U Mercator centrima u Beogradu i Novom Sadu poznati dizajneri izložili su svoje unikatne jelke u sklopu izložbe "Designers Christmas Trees".

Izložbu organizuje magazin "Hello!" i "Serbia Fashion Week", a šta je dizajnerima bila inspiracija i šta su njihove praznične želje možete pogledati u videu.

Izložba traje do 15. januara, sve jelke su na prodaju, a sav prihod ide u humanitarne svrhe.

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo hellomagazin
Tagovi: Mercator Centar