Nakit kao ukras u enterijeru

Nakit kao ukras u enterijeru

Autor: | 10/12/2015

0

Verovatno imate toliko nakita, da ne može sve da stane u kutijice. I ne mora, ogrlice, minđuše i narukvice možete izložiti u dnevnoj i spavaćoj sobi, pa i u kupatilu. Ovaj dekor će dom da učini lepim, a i nećete više gubiti dragoceno vreme tražeći omiljenu ogrlicu.

Mnogo je načina da to uradite, umesto da bušite zid, ofarbajte dasku sa držačima i poređajte na nju ogrlice i narukvice. Ili, plastične figurice životinja isecite na krajevima, pa glave zalepite super lepkom na dasku.

Elegantnija varijanta je da sve figurice ofarbate sprejom u boji. Dizajneri predlažu i da ofarbate aufingere, zakačite metalne alke pa poređate nakit. Poslužiće i grančice, koje možete staviti u vazu za cveće i okačiti nakit. Spavaća soba delovaće romantičnije uz komade čipke, najbolje bele boje. Zalepite je na zid i na nju prikačite najlepše komade nakita.

I flaše se odličan "držač" za narukvice, minđuše stavite u ram za slike koji ste popunili tkaninom. Za prstenje i manji nakit iskoristite šolje za čaj ili poslužavnike na sprat za kolače. Čak i kuhinjsko rende može da posluži za minđuše, ako ga ofarbate u omiljenu boju, dobićete šik "kutiju".

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / ThinkstockPhotos hellomagazin
Tagovi: dekor nakit