Supa od crnog luka sa mocarelom

Supa od crnog luka sa mocarelom

Autor: | 17/12/2015

0

Sastojci za 4 osobe:

• četrnaest kašika ulja
• 300 g crnog luka
• dve ravne kašike brašna
• dve kašike crnog vina
• 100 g tost hleba
• mocarela
• litar vode
• so

Zagrejte ulje u odgovarajućoj šerpi i propržite crni luk isečen na kolutove. Pospite brašnom, promešajte, dodajte crno vino, vodu i posolite po ukusu.

U zemljanu posudu poređajte tost hleb. Preko njega staviti mocarelu isečenu na kolutove, pa nalijte malo supe od luka.

Ponovite postupak, na vrh poređajte mocarelu, pa sve zapecite u dobro zagrejanoj rerni.

Servirajte dok je još vruće. Umesto jedne velike zemljane posude, možete koristiti više manjih, tako da svaka bude posebna porcija.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver / ThinkstockPhotos
Tagovi: recepti