Sastojci za 4 osobe:
• četrnaest kašika ulja
• 300 g crnog luka
• dve ravne kašike brašna
• dve kašike crnog vina
• 100 g tost hleba
• mocarela
• litar vode
• so
Zagrejte ulje u odgovarajućoj šerpi i propržite crni luk isečen na kolutove. Pospite brašnom, promešajte, dodajte crno vino, vodu i posolite po ukusu.
U zemljanu posudu poređajte tost hleb. Preko njega staviti mocarelu isečenu na kolutove, pa nalijte malo supe od luka.
Ponovite postupak, na vrh poređajte mocarelu, pa sve zapecite u dobro zagrejanoj rerni.
Servirajte dok je još vruće. Umesto jedne velike zemljane posude, možete koristiti više manjih, tako da svaka bude posebna porcija.
Pročitajte još
Spektakularno veče o kom se i dalje priča! Da zagreje i preokrene budućnost
Ploom nove zvezde među uređajima za zagrevanje duvana
17/05/2024
Saznajte višeStrogo čuvana tajna otkrivena: Recept za Titov omiljeni kolač morate da probate, sastojci preukusni
Titov kolač morate da probate
16/05/2024
Saznajte višeKilogrami se gomilaju, a zdravlje urušava: Bobi Živojinoviću predstoji ozbiljna borba
Boba Živojinović ugrozio zdravlje prekomernom težinom
15/05/2024
Saznajte višePoklanjamo karte: POBESNELI MAKS SAGA u bioskopima od 22. maja
Pobesneli Maks saga u bioskopima od 22. maja
15/05/2024
Saznajte višeJeftino i niskokalorično: Đina Džinović podelila hit recept za sočne tortilje
Recept Đine Džinović za tortilje s piletinom
14/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)