Sastojci za 4 osobe:
• četrnaest kašika ulja
• 300 g crnog luka
• dve ravne kašike brašna
• dve kašike crnog vina
• 100 g tost hleba
• mocarela
• litar vode
• so
Zagrejte ulje u odgovarajućoj šerpi i propržite crni luk isečen na kolutove. Pospite brašnom, promešajte, dodajte crno vino, vodu i posolite po ukusu.
U zemljanu posudu poređajte tost hleb. Preko njega staviti mocarelu isečenu na kolutove, pa nalijte malo supe od luka.
Ponovite postupak, na vrh poređajte mocarelu, pa sve zapecite u dobro zagrejanoj rerni.
Servirajte dok je još vruće. Umesto jedne velike zemljane posude, možete koristiti više manjih, tako da svaka bude posebna porcija.
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)