#BIGRaspevanaJelka: Danas se družimo sa horom "Šareni vokali", Florijanom Balažom i "Limanskim bećarima"

#BIGRaspevanaJelka: Danas se družimo sa horom "Šareni vokali", Florijanom Balažom i "Limanskim bećarima"

Autor: | 20/12/2015

0

U BIG Shopping Centru u toku je manifestacija "Singing Christmas Tree" koja je po prvi put, po uzoru na svetske metropole, otvorena u Srbiji.

U petak, 18. decembra, družili smo se sa horom škole stranih jezika "Alfabet" i Majom i Nenadom Pagonisom.

Program nastavljamo danas, od 18 časova, a Raspevanu Jelku oživeće hor somborskog pevačkog društva "Šareni vokali", a podršku će im dati Florijan Balaž i "Limanski bećari". Florijana smo pitali po čemu pamti praznike kada je bio dete i koja mu je omiljena praznična pesma.

- Novogodišnje praznike najviše pamtim kada sam bio mali po atmosferi u kući. Cela porodica je bila zajedno na okupu. Neizvesnost oko poklona i bogata trpeza. Ali sam se najviše uvek radovao tome, što sam mogao kasno da idem u krevet i da duboko u noć budem sa mojim roditeljima i sestrom. Od svih božićnih pesama koje poznajem (a znam ih mnogo) najviše volim pesmu Sveta noć (Heilige Nacht) Franca Grubera. Jako je nežna i lepa, oslikava atmosferu božićnih praznika. Naravno da je imamo na repertoaru i danas ćemo je takođe izvesti.

Manifestacija Raspevana Praznična Jelka takođe je i humanitarnog karaktera. Svakog dana, dok traje program, prikuplja se odeća za beskućnike u Futogu.

U saradnji sa SC BIG Raspevanu Prazničnu Jelku novosađanima predstavljaju magazin "Hello!" i UNICEF.

Detaljan program možete pogledati OVDE.

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo hellomagazin

Najnovije vesti