Sedmo veče #BIGRaspevanaJelka: Dođite na druženje sa horom "Vivak" i Tanjom Banjanin

Sedmo veče #BIGRaspevanaJelka: Dođite na druženje sa horom "Vivak" i Tanjom Banjanin

Autor: | 22/12/2015

0
Ukoliko volite prazničnu atmosferu, vaša deca obožavaju novogodišnje pesmice, a i vi zapevate uz prve taktove već poznatih prazničnih pesama, svratite u BIG Shopping Centar jer vas baš takva atmosfera očekuje sve do 8. januara u okviru manifestacije "Raspevana jelka".
Sinoć smo se družili sa horom OŠ "Vasa Stajić". Čevrtaci i njihov drugar na gitari izveli su nam prelepe božićne i novogodišnje pesmice.
Njima se na Raspevanoj jelki pridružila i voditeljka Nataša Ilić, koja je rekla da joj je posebna čast što je baš tog dana bila deo manifestacije "Singing Christmas Tree" jer je i ona pohađala školu "Vasa Stajić".

Večeras, od 18 časova, na redu je sedmo veče Raspevane jelke, a prazničnu atmosferu doneće nam hor OŠ Duško Radović "Vivak" i Tanja Banjanin koju smo pitali po čemu pamti novogodišnje praznike i koja je njena omiljena praznična pesma:

- Praznike pamtim po boji, mirisu, kuhinji. I posebno po maminom šminkanju. Mama i tata su uvek išli na neku proslavu, pa to posebno pamtim, spremanje i mamino šminkanje. I naravno po poklonima. Omiljena pesma mi je od Abba-e "Happy New Year".

Do 8. januara samo u sklopu SC BIG svi posetioci će biti u prilici da svaki dan od 18 sati uživaju u najlepšim prazničnim melodijama. Deca svih uzrasta iz novosadskih škola jezika, glume i pevanja izvodiće program novogodišnjih i božićnih pesama. Mališani će nastupati na dekorisanoj konstukciji u obliku jelke i tako simbolično predstavljati Raspevanu Prazničnu Jelku.

Manifestacija Raspevana Praznična Jelka takođe je i humanitarnog karaktera. Svakog dana, dok traje program, prikuplja se odeća za beskućnike u Futogu.

Singing Christmas Tree je događaj koji se prvi put održava u Novom Sadu po uzoru na svetske metropole.

U saradnji sa SC BIG Raspevanu Prazničnu Jelku novosađanima predstavljaju magazin Hello! i UNICEF.

Detaljan program možete pogledati OVDE

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi: PR promo