Novogodišnji pokloni: BIG nagradio verne potrošače

Novogodišnji pokloni: BIG nagradio verne potrošače

Autor: | 23/12/2015

0

Tržni centar BIG iz Novog Sada kao i uvek misli na svoje sugrađane i za kraj godine je pripremio još jedno iznenađenje u vidu nagradne igre pod nazivom „Želis novogodišnji poklon? Igraj BIG nagradnu igru!“ I ovog puta potrošače je očekivalo mnoštvo vrednih nagrada, a uslov za učešće bila je kupovina u vrednosti od 1.000,00 dinara u bilo kojoj prodavnici u okviru tržnog centra.

Javno izvlačenje održano je 22. decembra, a čast da izvuče srećne dobitnike i donese novogidišnje poklone imao je Ognjen Amidžić.

Dve glavne nagrade, vaučere u vrednosti od po 250.000,00 dinara za kupovinu u Vitorog-u i Home Center-u, osvojile su Sofija Jančić iz Vršca i Tanja Mijić iz Odžaka. Pored ovih nagrada, BIG je obezbedio i vaučer u vrednosti od 70.000,00 dinara za kupovinu u dr Techno – u, kao i 11 vaučera od po 10.000,00 dinara za kupovinu u DIS supermarketu.

Po prvi put je tokom izvlačenja među prisutnima bila i jedna dobitnica vaučera za kupovinu u DIS-u, što je dodatno doprinelo pozitivnoj atmosferi na izvlačenju.

Svim dobitnicima čestitamo i verujemo da smo im ulepšali predstojeće praznike, dok ostalim učesnicima i vernim potrošačima želimo više sreće u nekim narednim nagradnim igrama i iznenađenjima koje će im i u buduće priređivati tržni centar BIG.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi: PR promo