Novogodišnja dekoracija bez jelke

Novogodišnja dekoracija bez jelke

Autor: | 24/12/2015

0

Nova godina, za mnoge, ne ide bez jelke. Ali, ako imate mali stan ili želite nešto drugačije, postoje načini da ukrasite dom i unesete prazničnu atmosferu, a da ne izgubite novogodišnje drvo.

- Grančice jelovine različite dužine možete naći dok šetate u šumi. Povežite ih kanapom da liče na jelku, zakačite ukrase, a na vrh stavite zvezdu, pa ovu "instalaciju" okačite na zid.

- Odštampajte fotografiju jelke u velikom formatu i stavite je na zid ili vrata. Možete je ostaviti tako ili zalepiti ukrase.

- Deci će se svideti tabla za pisanje jer tako mogu da budu kreativni i nacrtaju ono što ih asocira na Novu godinu, kao i da svakodnevno naslikaju nešto novo. Uživaće i dok prave jelku od papira, koja ne mora biti zelene boje. Kad bude gotova, od papira napravite ukrase (zvezdice, srca, pahulje).

- Dobra zamena za novogodišnje drvo su i merdevine. Bilo bi dobro da budu bele, pa ih prvo ofarbajte, a zatim prislonite uz zid i ređajte ukrase i trake.

- Ako u poslednjem trenutku odlučite da dekorišete kuću, najefektnije će izgledati da od ukrasnih tapeta napravite konturu jelke i zalepite na zid. Ili, još lakše, nekoliko grančica jelovine ubacite u vazu za cveće i okačite ukrase.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / ThinkstockPhotos hellomagazin
Tagovi: dekor