Điđi Hadid ima tri pravila: Kako da imate kosu kao ona?

Điđi Hadid ima tri pravila: Kako da imate kosu kao ona?

Autor: | 27/12/2015

0

Điđi Hadid poznata je po svom besprekornom izgledu koji uključuje svežu i luminoznu kožu, savršeno nesavršenu valovitu kosu i prirodan make up zbog kog izgleda poput prelepe devojke iz komšiluka. Pitate se kako Điđi postiže savršeni izgled svoje frizure i zadržav onaj "upravo sam se probudila" izgled?

Čitajte dalje jer se pred vama nalaze tri beauty pravila koje sledi jedna od najpoznatijih svetskih lepotica, prenosi fashion.hr.

1. Malo nereda izgleda odlično

Za Điđi je savršena kosa ona koja izgleda kao da ste se u njoj dobro zabavili, a ne ona koja izgleda preterano namešteno. Kosu osušite difuzerom, a zatim poprskajte slanim sprejem kako bi dobila na teksturi.

2. Perite kosu samo onda kada stvarno trebate

Mnoge od nas imaju naviku da peru kosu svaki dan, ali Điđi to ne praktikuje. Naime, svakodnevno pranje uopšte nije dobro za kosu jer je isušuje pri vrhovima i pritom potencira mašćenje temene.

3. Saznajte koji je vaš tip kose

Ukoliko svaki dan perete kosu, postoji šansa da uopše ne znate koji je vaš tip kose. To biste svakako trebali da saznate kako biste mogli da odaberet adekvatnu negu. Pitajte svog frizera koji je vaš tip kose i koje bi vam proizvode preporučio, poručila je Điđi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash