Praznici u tegli: Učinite atmosferu u najluđoj noći još romantičnijom i magičnijom

Praznici u tegli: Učinite atmosferu u najluđoj noći još romantičnijom i magičnijom

Autor: | 28/12/2015

0

Bez brige. Postoji mnoštvo predloga za čiju vam realizaciju treba malo ulaganja, da ne kažemo skoro ništa... Dovoljno je nekoliko praznih tegli koje ste sačuvali. Malo akrilnih boja za staklo, svećice, so ili pirinač koji mogu "glumiti" sneg, suve grančice, borove iglice, štapići cimeta, šišarke... Jednom rečju, sve što vam padne napamet. Rezultat vaše kreativnosti, mogu biti svećnjaci koji će u najluđoj noći osvetleti vaš ambijent i atmosferu učiniti još romantičnijom i magičnijom.

Obradovaćete drage osobe personalizovanim i unikatnim poklonom. Tegle mogu poslužiti i kao dekor za vrata, da oni koji dolaze u posetu već pri ulasku u vaš enterijer, mogu imati nagoveštaj kakva ih atmosfera očekuje. Mogu biti decentan ukras na vašim policama... Dodajte u teglu cimet i đumbir kolačiće, bombone, lizalice, a pri vrhu je ukrasite kanapom ili kariranom mašnicom i dobićete efektan i divan poklon za svoje najbolje prijatelje ili članove porodice.

Teglice od senfa i rena, one koje su dimanzijama manje, možete ukrasiti biserčićima, štrasom i time dobiti elegantan ukras koji takodje može krasiti vaš enterijer. Sve što vam je neophodno da napravite jedan ovakav dekor, jesu pištolj sa patronama lepka, koji možete nabaviti u kineskom tržnom centru po veoma povoljnoj ceni, i ukrasi. Ovaj lepak, lepi bukvalno sve materijale, a tu možete kupiti i trakice, štras magični svetlucavi prašak... Budite kreativni i maštoviti. Poklopci od tegli takođe mogu poslužiti kao ukras. Upotrebite ukrasne papire ili materijale sa novogodišnjim motivima, nalepite ih na vrh poklopca, izbušite, proturite kanape i eto vaših ukrasa. Sijaćete od zadovoljstva kada poklon koji ste vi lično napravili, obraduje, vama drage osobe.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/thinkstock hellomagazin
Tagovi: dekor kuća ukrasi