Najbolje "beauty" kampanje poznatih u 2015. godini

Najbolje "beauty" kampanje poznatih u 2015. godini

Autor: | 29/12/2015

0

Možemo reći kako je 2015. godina bila puna brojnih celeb saradnji s poznatim kozmetičkim kućama. Lansirane su limitirane kolekcije, predstavljeni posebni proizvodi, a mnogobrojne lepotice su krasile reklamne kampanje vodećih kuća.

U nastavku donosimo pregled beauty kampanji i saradnji koje su obelžile 2015. godinu!

Dženifer Lorens za Dior

Poznata glumica Dženifer Lorens ove godine je predstavila poslednji nastavak sad već kultnog filmskoj serijala "Igre gladi". Na crvenom tepihu je očekivano nosila Dior, stoga nije iznenadila vest da je upravo ona postala zaštitno lice Addict ruža.

Điđi Hadid za Maybelline

Ova godina je bila godina it devojke Điđi Hadid. Nosila je vodeća dizajnerska imena na svetskim nedeljama mode, a debitovala je i na Victoria's Secret modnoj reviji. Điđi je takođe postala i zaštitno lice za Maybelline pa se tako pridružila svojim kolegicama ambasadorkama Džordan Dun i Karli Klos.

Kajli Džener za Nip + Fab

Njena kosa i beauty lookov punili su medije tokom cele 2015. godine. Ranije ove godine postala je ambasadorka britanskog brend Nip + Fab.

Kendal Džener za Estée Lauder

Ni njena sestra nije besposleno sedela tokom ove godine. Kendal je postala zaštitno lice prestižne kozmetičke kuće Estée Lauder i to za Pure Color Envy Lip Potion i Modern Muse parfem.

Gven Stefani za Urban Decay

Pevačica Gven Stefani poznata je po svom crvenom karminu, a navodno joj je najdraži upravo Urban Decay Gash ruž. Stoga nije iznenadila vest o njihovoj saradnji, koja je rezultirala UD x Gwen eye shadow paletom.

Kira Najtli za Chanel

Kira je godinama zaštitno lice parfema Mademoiselle, a ove godine je postala ambasadorica kultnog proizvoda Rouge Coco.

Andreja Pejić za Make up for ever

Andreja Pejićje prvi transrodni model koji je dobio veliku kozmetičku kampanju i to za brend Make up For ever.

Majli Sajrus za MAC

Ove godine pevačica Majli Sajrus je predstavila svoj prvi ruž i sjaj za usta za liniju Viva Glam. Zatim je najavila novitete, crveno-narančasti Viva Glam ruž koji izvrsno reflektuje njenu ličnost.

Rijana za RiRi parfem

Pevačica Rijana ove godine je lansirala glamuroznu kampanju za svoj novi parfem imena RiRi.

Džesika Alba za Honest Beauty

A video posted by Honest Beauty (@honest_beauty) on Sep 17, 2015 at 8:00pm PDT

Ove jeseni Džesika Alba je napokon lansirala u sklopu svoje kompanije The Honest Company i kozmetičku liniju koja je odeknula ne samo u medijima, nego i na tržištu.

Eli Golding za MAC

MAC obožava da sarađuje s poznatim ličnostima, a posljednja saradnja je ona s britanskom pevačicom Eli Golding. Kolekcija se sastoji od romantičnih ruževa, bronzera, paleta senki i veštačkih trepavica.


Olivija Palermo za Ciaté London

Svetska it djevojka Olivija Palermo je postala gost kreativni direktor za britansku kuću Ciaté, a lansirala je kolekciju ruževa, paleta senki i rumenila.

Komentari (0)

Loading
, Foto:instagram/printscreen hellomagazin
Tagovi: kozmetika lepota

Najnovije vesti