Sastojci:
- 2 veća svinjska filea
- 2 čena belog luka
- 1 glavica crnog luka
- 300 g pelata paradajza
- 2 kašike krem sira
- 30 g parmezana
- 150 g listova bekon slanine
- 0,5 dl ulja
- mešavina začina
- so, biber
Priprema:
1. Svinjske filee iseći na medaljone, istanjiti ih tučkom za meso i začiniti po ukusu. Crni i beli luk sitno iseckati, a pelat paradajza iseći na kocke.
3. Na masnoći od mesa propržiti crni i beli luk, pa dodati pelat paradajza i začiniti po ukusu. Dinstati dok suvišna tečnost ne uvri, te skloniti sa ringle i ostaviti da se ohladi.
4. U ohlađenu masu umešati krem sir i parmezan.
5. Pržene medaljone premazati pripremljenim filom, zatim ih uviti u listove slanine i poređati u nauljenu tepsiju, pa ih staviti u zagrejanu rernu da se zapeku.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Prvomajski ručak po recepturi Jelene Đoković: Roštilja i ona, ali na poseban način
Prvomajski ručak Jelene Đoković
30/04/2024
Saznajte višeĐoković jede samo ovaj hleb: Pekar otkrio tačan recept, jedan neverovatni sastojak mu daje svu čar
Recept za hleb koji Đoković jede
29/04/2024
Saznajte višePoslednja nedelja pred Uskrs: Vernici treba da ispoštuju OVE običaje, a jedno je strogo zabranjeno
Običaji pred Uskrs koje treba ispoštovati
28/04/2024
Saznajte višeAco Pejović se prepolovio: Sa 100 kilograma do fit linije u pedesetim, evo i kako!
Dijeta Aca Pejovića idealna za brzo mršavljenje
28/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)