Sastojci:
- 1 list oblande
Za fil I:
- 120 g putera
- 150 g mlevenog keksa
- 100 g šećera u prahu
- 100 g čokolade
- 1 kašičica nes kafe
- 1 dl mleka
Za fil II:
- 120 g putera
- 100 g šećera u prahu
- 100 g kokosovog brašna
Za fil III:
- 120 g putera
- 100 g šećera u prahu
- 100 g mleka u prahu
- 2 kašike čokolade u prahu
Priprema:
Fil I:
1. Omekšao puter umutiti sa šećerom u prahu.
2. Mleveni keks natopiti mešavinom mleka i nes kafe, a čokoladu otopiti na pari.
3. Sjediniti smesu od putera sa mlevenim keksom i čokoladom pa dobro izmešati.
Fil II:
1. Puter umutiti sa šećerom u prahu te dodati kokosovo brašno i promešati.
Fil III:
1. Puter umutiti sa šećerom, mlekom i čokoladom u prahu.
Finalni postupak:
1. List oblande uviti u vlažnu krpu i ostaviti da omekša.
2. Potom oblandu premazati filom I, pa naneti fil II i na kraju fil III te pomoću vlažne krpe urolovati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)