Potrebno je:
- jedan baget
- 300 g Moja Kravica KUHINJICA Sitnog sira
- 5 čeri paradajza
- masline
- person
- radič
- Moja kravica beli sir
- 5 šnita pančete pečene
- 3 čena belog luka
- malo maslinovog ulja
Priprema:
Baget isecite na šnite. Namažite svako parče sa malo ulja i stavite hleb u rernu, na 200 stepeni 7 minuta. Kada postane hrskav, natrljajte svako parče čenom belog luka. Za to vreme ispecite slaninu. Na svako parče stavite šnitu pečene slanine, preko Moja Kravica KUHINJICA Sitnog sira malo radiča ili peršuna, kolut čeri paradajza, kockicu trvdog sira i na kraju maslinu. Sve povežite čačkalicom.
Pročitajte još
Ljilja Blagojević podelila tajni recept majke Spasenije: Lepši sok od zove nećete napraviti
Sok od zove Ljilje Blagojević
04/05/2024
Saznajte višeDanas je Velika subota, a evo šta nikako ne bi trebalo da radite
Velika subota običaji
04/05/2024
Saznajte višeDanas farbamo jaja: Svaki dom treba da ima crvenu čuvarkuću, evo i zašto
Zašto je čuvarkuća crvene boje
03/05/2024
Saznajte višeDekorativan, kremast i savršeno ukusan: Napravite uskršnji rolat po receptu našeg glumačkog par
Recept za uskršnji rolat
02/05/2024
Saznajte višePoslastica dana: Kolač od 3 nespojiva sastojka po receptu Slobe Stefanovića
Recept Slobodana Stefanovića za susam keks
02/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)