Potrebno je:
- jedan baget
- 300 g Moja Kravica KUHINJICA Sitnog sira
- 5 čeri paradajza
- masline
- person
- radič
- Moja kravica beli sir
- 5 šnita pančete pečene
- 3 čena belog luka
- malo maslinovog ulja
Priprema:
Baget isecite na šnite. Namažite svako parče sa malo ulja i stavite hleb u rernu, na 200 stepeni 7 minuta. Kada postane hrskav, natrljajte svako parče čenom belog luka. Za to vreme ispecite slaninu. Na svako parče stavite šnitu pečene slanine, preko Moja Kravica KUHINJICA Sitnog sira malo radiča ili peršuna, kolut čeri paradajza, kockicu trvdog sira i na kraju maslinu. Sve povežite čačkalicom.
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)